12 colanți lucioși de damă care îți pun în evidență silueta

Trendul colanților lucioși a apărut în viața noastră de câțiva ani buni și nici nu dă semne că ar pleca. Deși nu îmi plac colanții din bumbac în mod special, pentru că ar trebui purtați doar prin casă sau la sală și nicidecum pe stradă, cei lucioși parcă îmi fac cu ochiul.

Pentru a-i purta cu stil și eleganță, cu feminitate, fiecare iubitoare de colanți lucioși ar trebui să respecte două reguli mari și late:

  1. Atunci când porți colanți lucioși posteriorul trebuie acoperit, fie de o rochiță, de o cămașă sau de un pulover lung.
  2. Alege o pereche de colanți lucioși dintr-un material de calitate. Dacă alegi prețul cel mai mic, sau dacă te încântă o reducere impresionantă șansele de a cumpăra o pereche de colanți lucioși dintr-un material foarte subțire sunt mari. Tot atât de mari sunt și șansele ca aceștia să se deterioreză după câteva purtări.

Idei de ținute cu colanți lucioși de damă

Colanții de damă sunt atât de confortabili încât vei vrea să-i porți tot timpul. Sunt corespondentul cizmelor Ugg în ceea ce privește confortul. Iar dacă îi porți împreună sunt sigură că acest combo va deveni ținuta ta preferată.

Pentru a nu cădea într-o rutină vestimentară am ales de pe blogurile de modă preferate o serie de ținute cu colanți lucioși de damă.

Uniforma mea de toamnă este sintetizată în ținuta de mai sus: o pereche de botine super confortabile, colanți lucioși, un pulover călduros și o cămașă lunguță.

Botine negre cu toc înalt și colanți lucioși, tot negri, împreună cu un pulover asimetric și o geacă finuță îți pun în evidență silueta și lungesc picioarele. Asta dacă te încumeți la tocuri înalte.

Mizează pe look-ul „all leather” atunci când vrei să obții o ținută interesantă: colanți lucioși, o bluză lungă, ghete de piele și o geacă stil biker.

La magazinele online găsești colanți lucioși speciali pentru burtici de graviduțe. Sunt cei mai confortabili pantaloni pe care o gravidă îi poate purta împreună cu încălțăminte comodă și un pulover călduros.

Colanții lucioși pot fi purtați cu succes la o ținută casual împreună cu o pereche de adidași și un pulover lung.

Pentru zilele mai friguroase adaugă ținutei o jachetă subțire în dulcele stil franțuzesc.

Vrei să-l impresionezi la primele întâlniri? Îmbracă-te cu o pereche de colanți lucioși, un sacou lung și o pereche de încălțări cu toc înalt.

Miranda Kerr este una dintre femeile al căror stil vestimentar este desăvârșit. În ținuta de mai sus ea poartă colanții lucioși împreună cu pantofi stiletto, un pulover lung și un pardesiu de toamnă superb. Rezultatul: un outfit all-black pe gustul meu.

Încă un exemplu care ne demonstrează că putem purta colanții lucioși și seara, la o cină de exemplu. Colanții sunt casual, dar micile detalii ale ținutei o duc ușor spre partea elegantă: o pereche de pantofi cu toc înalt, o bluză simplă, un sacou cu revere lucioase și un plic de seară.

Colanți lucioși de damă – recomandări de la magazinele online

Colanti BPC
Colanți BPC

Colanti negri din piele sintetica Fasle femei Mango
Colanți negri din piele sintetică Fasle femei Mango

Colanti Jacqueline de Yong
Colanți Jacqueline de Yong

Colanti negri luciosi Bodyflirt
Colanți negri lucioși Bodyflirt

Colanti talie inalta din latex Magnus
Colanți talie înaltă din latex Magnus

Colanti Review
Colanți Review

Colanti Angon Mango
Colanți Angon Mango

Colanti Blackie
Colanți Blackie

Colanti Adele
Colanți Adele

Colanti Ester
Colanți Ester

Colanti Niki
Colanți Niki

Colanti Vanessa
Colanți Vanessa

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de colanți lucioși de damă, precum și o serie de ținute șic, feminine, în tendințe pentru acest sezon. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: