12 jachete subțiri în dulcele stil parizian

Dulcele stil parizian. Cine nu-l iubește? Trebuie doar să vizitezi o singură dată orașul iubirii și te vei întoarce o femeie transformată, cel puțin din punct de vedere vestimentar. Sau măcar vei vrea să-ți transformi garderoba într-una în stilul franțuzesc.

După o prea scurtă vacanță în Franța m-am întors acasă cu dorința de a avea un stil vestimentar relaxat, lejer, dar totuși put together (nu mi-a venit altă expresie mai bună în minte) cum am tot văzut pe străzile Parisului.

Dar cum faci să obții acest stil franțuzesc, fără prea multe eforturi materiale totuși?

Nu trebuie să-ți schimbi toate articolele vestimentare din garderobă. Fii atentă totuși ce piese basic îți lipsesc, pentru că franțuzoiacele le iubesc. În plus, încearcă să urmezi câteva reguli simple. Poate că reguli este dur spus, dar măcar câteva direcții de stil pe care franțuzoaicele le respectă.

  1. Încearcă să porți încălțăminte cu un toc confortabil. Fiecare stabilește ce înseamnă confortabil. Poate pentru o femeie înseamnă toc de 10 cm, pentru alta înseamnă toc de 6 cm. Important este să te simți bine. Se vede de la o poștă când te incomodează pantofii cu toc.
  2. Evidențiază subtil talia, printr-o curea, un cordon. eșarfă. Vei obține o siluetă feminină, chiar dacă porți jachete largi, lungi.
  3. Pe primul loc este calitatea. Mai bine mai puține articole vestimentare dar de calitate, decât un dulap plin doldora cu haine ieftine. Un palton, o jachetă, un sacou dintr-un material bun, cu o croială impecabilă, pentru care bineînțeles că vei plăti o sumă mărișoară, va arăta mai bine decât unul ieftin, cu cusături ciudate și croială care nu te avantajează.
  4. Accesoriile sunt importante. Pentru că franțuzoaicele au acest stil lejer de a se îmbrăca, ele pun mare preț pe accesorii. Acestea întregesc o ținută, o completează, îi dau personalitate.
  5. Pentru fiecare sezon ai nevoie de o haină. Pentru tranziția dintre anotimpuri nu trebuie să-ți lipsească o jachetă subțire lungă, dintr-un material fin pe care să o poți purta la orice outfit.

Despre aceste jachete pe care (și nu exagerez) le-am văzut la peste 80% dintre franțuzoaicele pe care le-am admirat prin Paris vom vorbi astăzi.

După cum spuneam și mai sus dacă te-ai hotărât să îți cumperi o jachetă lungă, subțire, dintr-un jerse fin, trebuie să alegi un material de calitate. Fii atentă la cusături, la nasturi, la guler și la alte mici detalii pe care le poți vedea dacă ești atentă la toate fotografiile puse la dispoziție de către magazinele online.

Important este ca jacheta aleasă să ți se potrivească la umeri, pentru că lungimea poate fi ușor ajustată la un atelier de croitorie.

Poți purta jacheta subtire în mod clasic, ca un trenci, la ținute clasice, elegante. Dar o poți purta și cu cordonul prins la spate, la ținute casual, în stil franțuzesc.

Mai jos am selectat 12 astfel de jachete de lungime medie, din material subțire, perfecte pentru a replica stilul vestimentar al franțuzoaicelor.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre jachetele de damă care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde le poți cumpăra.

Jachete lungi din material subțire – recomandări de la magazinele online

Jacheta subtire Top Secret
Jachetă subțire Top Secret

Jacheta lunga subtire Vila
Jachetă lungă subțire Vila

Jacheta Top Secret
Jachetă Top Secret

Jacheta Kvinna
Jachetă Kvinna

Jacheta French Bogas
Jachetă French Bogas

Jacheta de toamna Artista
Jachetă de toamnă Artista

Jacheta Jacqueline de Yong
Jachetă Jacqueline de Yong

Jacheta Missguided
Jachetă Missguided

Jacheta din jerse Mauve Fall
Jachetă din jerse Mauve Fall

Jacheta subtire Medicine Inverness
Jachetă subțire Medicine Inverness

Jacheta dama Vero Moda
Jachetă damă Vero Moda

Jacheta Sheela Bogas
Jachetă Sheela Bogas

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost jachetele subțiri de toamnă în dulcele stil parizian, modele ieftine pe care le poți cumpăra rapid online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: