Cizme mulate peste genunchi – cele mai ieftine modele online

mujo-cizme-ieftine-mulate-peste-genunchi-tendinte-iarna

Tendințele ne ghidează în alegerile pe care le facem în legatura cu cumpărăturile online. Asta nu înseamnă că ne și impun ce să cumpărăm. Tendințele merită analizate, studiate pentru a hotărî ce ni se potrivește, ce dorim sau ce nu ne dorim să purtăm în sezonul ce urmează.

Pentru iarna care vine tendințele ne îndeamnă să purtăm cizme mulate peste genunchi. Sunt sigură că unele dintre noi vor zice „pas” la această tendință.

Pentru doamnele și domnișoarele care o apreciază m-am hotărât să recomand modele ieftine de cizme mulate peste genunchi.

Am căutat la magazinele online cizme ieftine mulate peste genunchi. Cea mai variată colecție de cizme peste genunchi mulate pe picior am găsit-o la DePurtat, unul dintre magazinele mele preferate de încălțăminte.

Am realizat 2 colaje cu cizmele ieftine mulate peste genunchi. Primul este cu cizmele negre lungi, pentru că sunt cele mai căutate și mai cumpărate. Apoi, pentru iubitoarele de nuanțe de gri, maro și camel am realizat al doilea colaj.

Dă click pe poze pentru a afla cât mai multe detalii despre cizmele ieftine mulate peste genunchi care te interesează.

Cizme negre ieftine mulate peste genunchi

mujo-cizme-negre-ieftine-mulate-peste-genunchi
Dă click pe poză pentru colecția de cizme negre mulate peste genunchi!

Cizme ieftine mulate peste genunchi

mujo-cizme-gri-maro-camel-ieftine-mulate-peste-genunchi
Click pe poză pentru colecția de cizme ieftine peste genunchi, mulate pe picior!

Cum purtăm în iarna 2016-2017 cizmele mulate peste genunchi

Pentru a-ți face cât de cât o idee despre cum poți să porți cizmele peste genunchi în această iarnă am căutat inspirație pe blogurile de modă internaționale.

mujo-cum-purtam-cizmele-mulate-peste-genunchi
Sursă foto

După cum observi din colajul de mai sus cizmele mulate peste genunchi sunt punctul focal al ținutelor. Combinațiile cromatice sunt simple, în culori tomnatice, reci.

Fashionistele poartă cizmele mulate peste genunchi cu rochițe scurte, cu fuste mini, cu blugi skinny sau cu pantaloni scurți. Contrastul de culori este modalitatea cea mai ușoară de a pune cizmele în evidență, deși eu mă declar adepta ținutelor monocrome, mai ales în cazul în care ești mai mică de statură sau ai picioarele scurte.

Pantalonii/blugii sau colanții negri împreună cu cizmele mulate peste genunchi cu tocuri înalte au avantajul de a alungi silueta, deci vom părea mai înalte și mai suple :).

Te interesează și alte modele de cizme de damă? Răsfoiește catalogul Mujo de magazine online recomandate.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cizme ieftine mulate peste genunchi în tendințe în această iarnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: shoegazi.com