12 ceasuri clasice de damă în care merită să investești

Iubești ceasurile de mână și vrei să ai o colecție cât mai completă și mai versatilă? Atunci ai nevoie și de un ceas, chiar două, cu o curea din piele naturală.

Dacă iubești stilul clasic, chiar vintage, atunci trebuie să alegi un ceas de mână cu cadran rotund, cât mai simplu, cu o curea de piele neagră. Dacă îți aduci bine aminte sau dacă te uiți la mâinile părinților, bunicilor tăi vei vedea un astfel de ceas.

Dacă iubești stilul modern, dar în același timp ești adepta ceasurilor de mână cu curea din piele, atunci poți opta pentru un pic de culoare, un cadran ochios sau chiar o formă neobișnuită.

Sunt pasionată de ceasuri, le consider accesoriul de mână suprem. Sunt și folositoare pentru că nu mai pierd timp scoțând telefonul din geantă pentru a vedea ce oră este, arată superb pe mână și se potrivesc la o mare varietate de ținute.

Am selectat mai jos 12 ceasuri de damă clasice cu curea de piele, modele care mi-au plăcut și la preț dar și la aspect din colecțiile magazinelor online de profil.

Dă click pe poze pentru a afla cât costă ceasurile care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le poți cumpăra.

Ceasuri de mână cu curea din piele

Încep selecția cu 4 modele de ceasuri de inspirație vintage, cu curea neagră și cadran clasic, rotund. Se potrivesc de minune la ținute de birou, elegante, cu o fustă de piele de lungime medie și o cămașă albă, simplă, cambrată. Nici nu ai nevoie de foarte multe accesorii pentru că ai ceasul cu curea neagră. Aș mai adăuga eventual un lănțișor simplu la baza gâtului.

Ceas Stuhrling curea neagra
Ceas Stuhrling curea neagră

Ceas Komono Winston
Ceas Komono Winston

Ceas Casio clasic
Ceas Casio clasic

Am selectat de la magazinele online 4 modele de ceasuri de mână cu curele din piele pentru iubitoarele de culoare.

Pentru că este toamnă am ales în mod special tonalități specifice acestui anotimp: verde închis, grena, muștar (care este pe val în acest moment, îl vedem peste tot) și un model într-o combinație care surprinzător, îmi place: bleumarin cu maro cafeniu.

Acest ceas Timex bleumarin cu curea maronie se potrivește de minune la ținute cu denim, fie cămașă sau pantaloni sau chiar amândouă. Plus că are un preț deosebit de avantajos, unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț din selecția de ceasuri de astăzi.

Ceas Ice Watch
Ceas Ice Watch

Ceas dama Timex Originals
Ceas damă Timex Originals

Ceas Timex Weekender maro
Ceas Timex Weekender maro

Ceas Obaku curea piele galbena
Ceas Obaku curea piele galbenă

Toamna se poartă foarte mult tonurile maronii, pământii. De aceea am ales și câteva modele de ceasuri cu curele in aceste tonuri cu bază maronie: bej deschis, caffe latte, maro închis.

Ceas Fossil Georgia
Ceas Fossil Georgia

Ceas Skagen
Ceas Skagen

Ceas pentru femei Pierre Lannier
Ceas pentru femei Pierre Lannier

Ceas Fossil Vintage muse
Ceas Fossil Vintage muse

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ceasuri clasice de damă, modele cu curea din piele pe care le poți comanda online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: t3.com


Publicat

în

de către

Etichete: