Lănţişoare din argint subţiri la baza gâtului

mujo-femeie-purtand-lantisor-argint-subtire-la-baza-gatului

Lănțișoarele din argint la baza gâtului sunt un must-have în garderoba fiecărei femei indiferent de vârstă. Dacă mai au și un pandantiv cu atât mai bine.

Sunt clasice, elegante și te scot din impas atunci când te grăbești și nu știi ce accesorii să alegi.

Se potrivesc de minune la bluzele, rochiile, cămășile cu decolteu în V, la tunici și câteodată chiar și la decolteul rotund.

La viața mea am adunat o mulțime de bijuterii ieftine și tot felul de gablonțuri care odată cu trecerea timpului începeau să arate ciudat. Deși le curățam și aveam grijă de ele, la un moment dat își pierdeau strălucirea și mă vedeam nevoită să le arunc.

La un moment dat am făcut un calcul cât am cheltuit cumpărând bijuterii ieftine și am rămas uimită. Suma mi-ar fi ajuns să-mi cumpăr 2-3 lănțișoare din argint simple, la baza gâtului, plus pandative.

Din acel moment m-am decis că am nevoie de bijuterii clasice, simple, pe care să le pot purta din nou și din nou fără să se deterioreze. La fiecare aniversare sau ocazie mai specială mă mai înnoiesc ba cu un pandativ, ba cu un lănțișor nou, cu un alt model la zale.

A fost alegerea cea mai bună și mai economică pe care am făcut-o în ceea ce privește bijuteriile. De aceea m-am gândit să-ți recomand câteva modele de lănțișoare de argint la baza gâtului, unele simple, altele cu pandativ inclus în preț.

Lănțișoare din argint subțiri la baza gâtului

Dă click pe poze pentru a afla cât costă și de la ce magazin online îți recomand să-l cumperi.

Lănțișor Borealy argint 925 Crescent bar

Colier din argint Sweet Pearl

Lănțișor din argint cu pandantiv omuleț

Colier argint Star Shell

Lănțișor argint la baza gâtului cu pandativ

Lănțișor argint cu pandativ fix fluture

Lănțișor argint la baza gâtului Anouk

Lant de argint la baza gatului
STOC EPUIZAT

Lant subtire din argint 925
STOC EPUIZAT

Dacă ești subțirică, deci ai și gâtul la fel de subțire, îți recomand o lungime de 43, maxim 45 cm pentru lănțișorul de argint la baza gâtului. Dacă ai gâtul mai gros, atunci și o lungime de 47 de cm este o alegere bună. Oricum, fiind simple, aceste lănțișoare se pot ajusta în lungime.

Indiferent dacă alegi un magazin online pentru a-ți cumpăra un lănțișor de argint subțire la baza gâtului sau te duci la o bijuterie din orașul tău, acest tip de accesoriu nu trebuie sub nicio formă să-ți lipsească.

Lant argint la baza gatului
Lanț argint la baza gâtului

Lantisor din argint cu pandativ ciupercuta
Lănțișor din argint cu pandativ ciupercuță

Lănțișoare din aur alb cu pandative

Pentru doamnele și domnișoarele care au alergie sau care nu poartă de obicei argint am ales și două lănțișoare din aur alb, cu pandativ inclus, de la magazinul online de bijuterii de lux LaRosa.

Te interesează și alte bijuterii de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de lănțișoare din argint subțiri la baza gâtului, modele care mi-au plăcut de la magazinele online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: soulpeaces.com