Balerini ieftini cu ținte – seamănă cu cei Valentino dar costă mult mai puțin

Încă de anul trecut am remarcat cât de mult se poartă balerinii cu ținte sau nituri. Multe bloggerițe de fashion au postări speciale cu mult iubiții balerini cu ținte și barete de la Valentino, în toate culorile posibile: nude, bej, roz, și bineînțeles cei negri.

Balerinii cu ținte de la Valentino, cei originali, costă aproximativ 500 €, cei mai simpli și peste 700€ cei cu barete. Pentru că încă mai aștept câștigul surpriză de la Loto, a trebuit să mă orientez spre câteva replici mai ieftine ale celebrilor balerini cu ținte.

Am căutat pe la magazinele online de încălțăminte de unde cumpăr frecvent și eu, și prietenele mele, și am găsit câteva modele, replică fidelă a celebrilor balerini Valentino.

Balerini cu ținte și barete – recomandări online

Mai jos am făcut o selecție de balerini, unii cu ținte și barete, alții mai simpli, doar cu ținte, în toate culorile disponibile. Sunt muuuult mai ieftini decât originalii Valentino.

Dă click pe poze pentru a vedea cât costă și dacă mai sunt pe stoc la magazinul online recomandat.

balerini-ieftini-cu-tinte-seamana-cu-cei-valentino
Dă click pe poză pentru mai multe detalii!

Dacă cei cu barete ți se par prea ochioși am găsit online și varianta ieftină la cei doar cu ținte, tot la magazinul DePurtat.

balerini-cu-tinte-si-nituri-ca-cei-valentino

Pentru că acești balerini sunt adevărate „opere de artă” trebuie să le pemitem tuturor să îi admire prin intermediul ținutei noastre.

Să facem în așa fel încât acești balerini cu ținte să fie vedetele ținutei, să fie punctul de atracție.

Cu ce purtăm balerinii cu ținte?

Și chiar dacă nu ne permitem balerinii originali Valentino cu ținte și barete, ne putem inspira de la ținutele bloggerițelor care îi au în garderobă.

4cu pantaloni din imitatie de piele
Sursă foto

Acești balerini cu ținte au fost creați pentru a fi vedetele ținutelor, deci nu trebuie să-i ascundem sub pantaloni lungi. După cum putem observa și la ținuta de mai sus, bloggerița poartă balerinii cu ținte cu pantaloni din imitație de piele, unii scurți, deasupra gleznei, împreună cu un top alb și un palton bej.

5cu rochita mini
Sursă foto

Tuula a ales să poarte balerinii cu ținte Valentino cu o superbă rochiță scurtă cu imprimeu deosebit.

3cu fusta scurta si top
Sursă foto

Poartă balerinii cu ținte și barete cu fustă scurtă de vară, mulată sau cloș, este opțiunea ta. Important este să te simți bine.

1cu blugi albi si geaca de jeans
Sursă foto

A început deja sezonul blugilor albi. Poartă-i împreună cu un top în culori neutre, cu o geacă de blugi scurtă si bineînțeles cu o pereche de balerini cu ținte și barete. Pentru a-ți completa ținuta apelează la câteva accesorii, cum ar fi un ceas cu brățară metalică, o geanta colorată și neapărat ochelari de soare.

1cu blugi skinny si bluza alba
Sursă foto

Poartă balerinii cu ținte cu blugi skinny și o cămașă albă basic, pentru a-i pune în evidență. Poți alege o geantă în tonuri maronii, pentru că celelalte culori ale ținutei sunt neutre.

6cu rochita scurta si camasa de blugi
Sursă foto

Îți plac rochițele scurte de vară? Acestea sunt perfecte pentru a fi purtate cu balerinii cu ținte și barete. Poți adăuga ținutei și o cămașă de blugi, plus o geantă tip poștaș.

Te interesează și alte modele de balerini de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de balerini ieftini cu ținte care arată ca cei Valentino, dar care costă mult mai puțin. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: ozimag.com