10 paltoane bej de damă care să-ți țină de cald la iarnă

Pentru că iarna este aproape și îmi place să fiu pregătită, pentru recomandările de azi m-am gândit să caut paltoane bej de damă cu care să întâmpinăm cu eleganță sezonul rece.

Recunosc că iubesc culorile închise, chiar am ochit un palton verde închis, pentru că negru am deja.

Și s-ar putea să mi se interzică accesul la internet dacă mai primesc un colet cu haine închise la culoare. Glumesc cu internetul, dar simt că am ajuns la limita maximă de pardesie și paltoane negre.

De aceea mi-am îndreptat atenția asupra paltoanelor bej, în tonuri deschise dar și marouri mai deschise, nuanțe ușor spre khaki și muștar, una dintre culorile vedetă ale sezonului.

Mai jos am ales 10 modele de astfel de paltoane bej de damă, mantouri lungi și mai scurte, cu care să întâmpinăm iarna, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România.

Pentru a afla mai multe detalii despre paltoanele care îți plac, și sunt sigură că unele sunt pe placul tău, te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Paltoane bej elegante pentru femei – recomandări de la magazinele online

Palton modern bej cu fermoare
Palton modern bej cu fermoare

Palton bej BPC Selection
Palton bej BPC Selection

Mantou Bodyflirt
Mantou Bodyflirt

Palton bej cu cordon in talie
Palton bej cu cordon în talie

Mantou Bonprix Collection
Mantou Bonprix Collection

Mantou scurt Rainbow
Mantou scurt Rainbow

Palton modern bej cu buzunare
Palton modern bej cu buzunare

Redingota bej din lana Nissa
Redingotă bej din lână Nissa

Palton Bodyflirt
Palton Bodyflirt

Palton RVL Fashion kaki
Palton RVL Fashion kaki

Poate că ai observat deja din pozele de mai sus că pentru a pune în evidență paltoanele bej ținutele sunt simple.

Ori în culori deschise, în tendințe, chiar dacă vine iarna, ori în culori închise, all-black :) . Gama coloristică redusă aduce un plus de eleganță ținutelor.

Culorile deschise fac outfit-ul unul prețios (în sensul bun al cuvântului), finuț, delicat, foarte feminin, cu mici accente de culoare la bijuterii, de preferat aurii.

Culorile închise ale ținutei fac ca paltonul bej să iasă în evidență, să fie elegantă, și de ce nu, să poți să bei un suc de portocale fără să-ți fie frică că ai putea să te stropești și să se vadă petele pe haine.

Asta nu înseamnă că nu ai voie să porți paltonul bej cu ținute colorate. Fiecare cu stilul ei, cu preferințele coloristice și cu nuanțele de culori care i se potrivesc. :)

Și pentru că încă mai putem purta și haine mai subțiri, îți recomand să arunci o privire peste recomandările de paltoane scurte de damă pentru perioada de tranziție de la toamnă la iarnă.

Vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase? Înscrie-te la newsletter-ul Mujo!

Acestea au fost recomandările de paltoane bej elegante de damă, modele care mi-au plăcut de la magazinele online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: