12 balerini cu baretă pe gleznă din piele naturală

Am trecut cu bine peste mini-vacanța ploioasă de Paște, un pic cam murată pentru că m-am încăpățânat să nu stau în casă. Acum că soarele a apărut din nou și pentru că am pus cizmele de ploaie la uscat, curățat și păstrat pentru zile urâte gândurile mi se îndreaptă spre balerinii de damă cu baretă pe gleznă, în tendințe în acest sezon de primăvară-vară.

Magazinele online deja s-au aliniat noilor tendințe și chiar am avut de unde să fac o selecție drăguță de balerini cu baretă pe gleznă, din piele naturală la prețuri rezonabile, dar și modele ieftine din piele ecologică.

Balerini cu baretă pe gleznă – recomandări online

Dă click pe poze pentru a afla cât costă balerinii cu baretă pe gleznă din selecția de mai jos. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate care îi comercializează.

Balerini cu bareta pe glezna Zee Lane
Balerini cu baretă pe gleznă Zee Lane

Balerini aurii cu varf ascutit Zee Lane
Balerini aurii cu vârf ascuțit Zee Lane

Acești balerini cu baretă sau bretea pe gleznă sunt deosebit de rafinați dar îți pot da bătăi de cap atunci când încerci să-i porți. Trebuie purtați împreună cu o ținută care alungește corpul, pentru că bareta de la gleznă are tendința de a-ți scurta picioarele, mai ales dacă are culoare închisă.

Se creează un contrast puternic între bareta balerinilor și pielea piciorului și de aceea apare efectul vizual de picioare mai scurte. De aceea eu îți recomand să-i porți cu pantaloni suflecați, chiar cu blugi skinny într-o culoare cât mai uniformă și mai închisă, împreună cu un top deschis.

Balerini dama din piele cu varf ascutit Urly
Balerini damă din piele cu vârf ascuțit

Balerini Franco Sarto
Balerini Franco Sarto

O pereche de balerini nude, bej, crem, orice culoare deschisă va arăta bine, indiferent de ținuta la care vei hotărî să-i porți. Îți recomand mai jos o ținuta casual, cu blugi rupți suflecați deasupra gleznei (așa putem admira balerinii în toataă splendoarea lor), un top khaki și o geantă în tonuri cafenii, bineînțeles întregită de balerinii bej cu baretă pe gleznă.

Balerini dama de piele decupati Pansy
Balerini damă de piele decupați Pansy

Balerini dama de piele cu bretea Iblis
Balerini damă de piele cu bretea Iblis

Poți purta balerinii de damă cu baretă pe gleznă și la ținute office, împreună cu o cămașă clasică albă și o fustă midi.

Balerini din piele cu bretea Nien
Balerini din piele cu bretea Nien

Balerini Cheap&Chic
Balerini Cheap&Chic

Dacă îți plac printurile poți opta pentru balerini de damă cu un imprimeu leopard. Restul ținutei trebuie păstrat cât de cât neutru. O cămașă simplă, bleu uni, o pereche de blugi skinny simpli și o geantă maro pentru a o asorta cu balerinii. Îți sugerez să alegi o geantă simplă, nu cu imprimeu pentru a nu îngreuna ținuta.

Balerini de piele Zenada
Balerini de piele Zenada

Balerini dama cu varf ascutit Siroto
Balerini damă cu vârf ascuțit Siroto

Și vedetele sunt înnebunite după balerinii cu baretă pe gleznă. Am realizat mai jos un colaj simplu, cu trei ținute casual, pe care le poți purta cu succes în această vară împreună cu balerinii tăi cu baretă pe gleznă.

Balerini Noland fuchsia
Balerini Noland fuchsia

Balerini Memeto negri
Balerini Memeto negri

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de balerini de damă cu baretă pe gleznă, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!