12 genți maro ieftine – pentru că trebuie să ai măcar una în garderobă

Îmi plac gențile maro, dar am o singură nemulțumire. Le găsești în foarte multe variante de nuanțe: maro, cafeniu, ciocolată, caramel, cărămiziu și astea sunt doar câteva. La cât sunt de perfecționistă în ceea ce privește culorile alese pentru ținutele mele nu mi-ar ajunge o singură geantă maro în garderobă.

Cu gentile negre este foarte ușor de ales una care să ți se potrivească. Trebuie să fii atentă la detaliile metalice și la formă. La cele maro trebuie potrivită perfect nuanța, înafară de formă și utilitate.

De aceea m-am gândit că ar fi mai bine să caut pe la magazinele online genți maro ieftine, dar care să arate bine.

Mai jos am făcut o selecție de 12 genți maro, al căror preț nu depășește 150 de lei. Una dintre ele este chiar din piele naturală. Pentru a afla mai multe detalii despre gențile maro care îți plac dă click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Genți maro ieftine – recomandări online

Geanta Sydney
Geantă Sydney

Geanta Claudia
Geantă Claudia

Geanta Maldive
Geantă Maldive

Gențile maro arată deosebit de bine la ținutele în aceleași tonuri pământii: de la crem și bej până la maro închis.

Geanta Corys
Geantă Corys

Geanta Avril
Geantă Avril

Geanta Amsterdam
Geantă Amsterdam

În acest an sunt în tendințe ținutele all-denim, albastru închis împreună cu accesorii maro: geantă, curea și eșarfă. La o astfel de ținută aș alege bijuterii aurii, pentru a păstra tonurile calde maronii în prim plan.

Geanta din piele uni maro Markese
Geantă din piele uni maro Markese

Geanta shopper croco Rainbow
Geantă shopper croco Rainbow

Geanta croco cafea Rainbow
Geantă croco cafea Rainbow

Geanta Gladys
Geantă Gladys

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de genți maro ieftine, modele care arată foarte elegant și al căror preț nu depășește 150 de lei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: