Balansoare pentru bebeluși – criterii de alegere

Printre multele aparate și lucruri de care ai nevoie atunci când apare un bebeluș în viața ta un balansoar poate părea un capriciu.

Dar zilele trec cu atenția ta îndreptată 100% către bebelușul tau, iar momentele pentru tine sunt din ce în ce mai scurte. Un duș sau o carte, un film, măcar unul scurt par foarte departe. Mamele care au bebeluși mici și nu au ajutor pe timpul zilei din partea partenerului/bunicilor trebuie să aibă un loc unde să-și lase bebelușul în siguranță și să-l poată urmări fără a-l ține în brațe.

Aici intervine balansoarul pentru bebeluși. Trecând prin experiența alegerii unui balansoar pentru fetița mea am observat că multe modele sunt mai ieftine la magazinele online, de cele mai multe ori le găsești și la reducere.

Cum alegi balansoarul potrivit pentru bebelușul tău?

Balansoarul pentru bebeluși poate fi folosit în primele luni de viață ale acestuia. Pentru a fi sigură că bebelușului tău îi va place să stea în balansoar, chiar dacă doar pentru câteva minute pe zi îți recomand să încerci unul la o prietenă. Majoritatea bebelușilor stau liniștiți, chiar la place în balansoar, unii chiar dorm dar sunt și copii cărora nu le place.

Atunci când te-ai hotărât că vrei unul și ai văzut că bebelușului tău îi place în balansoar trebuie să alegi modelul potrivit în funcție de nevoile și de bugetul tău.

1. Pentru mine siguranța este pe primul loc. De aceea și atunci când am ales balansoarul pentru fetița mea am ales unul care să se prindă bine, să aibă centurile de siguranță solide, în 5 puncte, ca la scaunul auto și să se așeze bine pe podea.

2. Opțiuni de viteze. Majoritatea balansoarelor pentru bebeluși au mai multe viteze de mișcare. Fetița mea o prefera pe cea mai înceată, chiar avea momente când adormea în balansoar pentru 20-30 de minute. Trebuie să fii atentă și la posibilitatea ca balansoarul să stea fix, să nu se miște deloc. Asta mai ales la început când vei vrea să-ți obișnuiești bebelușul cu statul în balansoar pentru câteva minute.

3. Majoritatea balansoarelor pentru copii funcționează cu baterii, dar sunt și modele care se alimentează la priză.

4. Portabilitatea balansoarului este un factor destul de important în alegerea acestuia. Vei vrea ca balansoarul să fie ușor de transportat dintr-o cameră în alta pentru a putea supraveghea tot timpul bebelușul.

5. Cântece și centura cu jucării. Majoritatea balansoarelor au cântecele pentru copii pe care le poți pune pentru ascultare bebelușului, plus o centură cu jucării. Noi am „folosit” centura cu jucării și cantecele balansoarului și pe la 10-11 luni când fetița făcea pe DJ-ul și ne punea melodiile preferate.

6. Având în vedere că este un obiect pe care nu-l vei folosi mult timp poți opta pentru un model cât mai simplu. Prețurile balansoarelor pentru bebeluși încep în jurul sumei de 149 de lei și pe măsură ce opțiunile și programele balansoarului sunt mai multe se ridică și prețul.

Mai jos am realizat o selecție de balansoare pentru bebeluși, modele pe care le-am găsit la magazinele online cu produse pentru copii.

Balansoare pentru bebeluși

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre balansoarul pentru bebeluși care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le poți cumpăra.

Balansoar 2 in 1 Rainforest Friends
Balansoar 2 în 1 Rainforest Friends

Leagan portabil Safari Smiles
Leagăn portabil Safari Smiles

Sezlong balansoar CareteroSezlong balansoar Caretero
Șezlong balansoar Caretero

Balansoar Chicco Balloon
Balansoar Chicco Balloon

Balansoar bebe Bright Starts Comfort Harmony
Balansoar bebe Bright Starts Comfort Harmony

Balansoar cu vibratii Bright Starts
Balansoar cu vibrații Bright Starts

Sezlong 3 in 1 Rocker Napper
Șezlong 3 în 1 Rocker Napper

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de balansoare pentru bebeluși, modele pentru toate gusturile și buzunarele. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: