Adidași de damă New Balance – cele mai colorate modele

Știu că este frig, știu că vine iarna, dar când văd ce reduceri sunt la adidașii New Balance de damă îmi vine să-mi cumpăr câte o pereche în fiecare săptămână. Să am câte o pereche din fiecare culoare. Să mă mut într-o țară cu climă mai caldă unde să-i port tot anul.

De obicei la adidași aleg o culoare neutră, de cele mai multe ori negru sau gri pentru că se potrivesc la majoritatea ținutelor de zi cu zi și se întrețin mult mai ușor decât modelele albe.

Adidașii de damă New Balance din noua colecție sunt atât de frumos colorați, au combinații atât de interesante și de feminine, atât de atrăgătoare încât i-aș lăsa bucuroasă să fie pata de culoare în ținutele mele monocrome.

De ce să alegi adidași de damă New Balance?

#1 Adidașii de damă New Balance sunt confortabili.

Teoretic toți adidașii, indiferent de brand ar trebui să fie confortabili. Dar nu-i chiar așa. Mai ales dacă ai talpa foarte arcuită sau plată poți întâmpina neplăceri atunci când porți adidașii nepotriviți. Adidașii New Balance beneficiază de tehnologiile noi, avansate Encap, Revlite, Abzorb care dau piciorului stabilitate, o poziție anatomică naturală, fără presiune.

mujo-tehnologie-adidasi-new-balance

#2 Adidașii de damă New Balance sunt rezistenți.

Când mi-am cumpărat prima pereche de adidași New Balance am citit foarte mult despre tehnologiile cu care sunt executați, despre materiale. Mă cam săturasem să-mi cumpăr în fiecare sezon o pereche de adidași originali de la branduri mari și să mă doară picioarele, să se desprindă talpa, să se tocească pielea întoarsă, să se desfacă cusăturile etc. În condițiile în care costă destul de mult, peste 300-400 lei.

Adidașii New Balance sunt făcuți în USA. Se mândresc cu Made in USA, pentru că folosesc doar materiale de cea mai bună calitate, mână de lucru calificată și plătită bine. Până și modelele entry-level de la New Balance (574 de exemplu) sunt realizate tot din materiale premium.

mujo-adidasi-ieftini-dama-new-balance-atentie-la-detalii

#3 Adidașii de damă New Balance arată bine, în pas cu ultimele tendințe în materie de pantofi sport.

Mult timp adidașii New Balance au fost considerați învechiți, prea clasici, prea sport. De câțiva ani buni a revenit trendul retro, ceea ce a dus adidașii New Balance în topul pantofilor sport cu cele mai mari vânzări. Iar dacă mai pui la socoteală și avantajele de mai sus, nu e de mirare că adidașii New Balance au devenit preferații femeilor de pretutindeni.

Dacă ai nelămuriri cu privire la alegerea mărimii potrivite de New Balance te invit să citești despre experiența mea cu primii adidași New Balance din garderobă.

Mai jos am ales cele mai colorate și mai frumoase modele de adidași New Balance de damă, modele pe care le poți cumpăra de la magazinele online din România.

Adidași de damă New Balance – recomandări online

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre adidașii de damă New Balance care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le poți cumpăra online.

Adidasi dama New Balance 410 Retro
Adidași damă New Balance 410 Retro

Adidasi New Balance 574
Adidași New Balance 574

Pantofi sport New Balance
Pantofi sport New Balance

Adidasi New Balance
Adidași New Balance

Pantofi New Balance
Pantofi New Balance

Adidasi New Balance
Adidași New Balance

Pantofi sport dama New Balance
Pantofi sport damă New Balance

Adidasi New Balance
Adidași New Balance

Adidasi New Balance
Adidași New Balance

Pantofi sport femei New Balance
Pantofi sport femei New Balance

Tenisi albastru royal New Balance
Teniși albastru royal New Balance

Adidasi multicolori New Balance
Adidași multicolori New Balance

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele mai colorate și mai cool modele de adidași de damă New Balance, modele pe care le poți comanda online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: pinterest.com