14 căciuli beanie ieftine – de unde le cumpărăm și cum le purtăm

Brrrrrr, a venit frigul. Dacă până acum câțiva ani, mai ales în liceu, îmi puneam căciula pe cap și la colțul blocului o dădeam jos, acum, la 30 de ani s-a schimbat situația. Nu mai ies din casă iarna fără căciulă.

Nu îmi plac căciulile, fesurile, dar când mă gândesc la avantajele și la confortul pe care mi-l oferă le prefer în detrimentul frigului i poate al unei coafuri perfecte.

Iarna este anotimpul hainelor călduroase: pulovere, cardigane, eșarfe  și mănuși de tot felul, al cizmelor îmblănite și al cadourilor. Dacă ai buget limitat de Crăciun, dar vrei totuși să faci o bucurie cuiva drag, îi poți lua o căciulă beanie ieftină, că tot sunt la modă în acest sezon. Poate una drăguță și pentru tine!

Poți alege o căciulă beanie ieftină colorată, care să iasă în evidență în cadrul ținutelor de zi cu zi, sau o culoare neutră, dar care să se potrivească cu nuanța de păr și cu coafura ta.

Iar dacă chiar vrei să fii în centrul atenției, super șic, nonconformistă, poți alege o căciulă beanie cu voal fin. Te-ar încânta una, nu-i așa?

Am căutat pe la magazinele online din România căciuli beanie ieftine, al căror preț nu depășește 120 de lei. Recomandările mele le găsești mai jos.

Dacă vrei să știi cât costă și dacă mai sunt pe stoc căciulile beanie care îți plac te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Căciuli beanie ieftine – cum le purtăm în funcție de coafură

Caciula trendy gri inchis
Căciulă trendy gri închis

Caciula beanie Betsey Johnson
Căciulă beanie Betsey Johnson

Set Carmen Grigoriu fluffy sand
Set Carmen Grigoriu fluffy sand

Caciula calduroasa gri inchis
Căciulă călduroasă gri închis

O dată ales tipul de căciulă beanie care îți place, cu moț sau fără moț, din țesături fine sau pufoase, ori cele împletite, acum este timpul să te gândești la coafură. Să nu te aștepți ca părul tău să aibă volum ca atunci când este proaspăt spălat, dar situația nu este una deplorabilă dacă știi cum să-ți faci coafura atunci când porți căciula beanie.

Caciula Ssteve Madden
Căciulă Ssteve Madden

Caciula negru cu alb Steve Madden
Căciulă negru cu alb Steve Madden

Caciula Betsey Johnson
Căciulă Betsey Johnson

Caciula beanie Femi Pleasure
Căciulă beanie Femi Pleasure

Dacă ai părul lung atunci o căciulă beanie completează perfect un look casual. Poți purta părul cum vrei: drept, cu bucle bine definite sau cu unele naturale, în valuri. Poți încerca și o coadă împletită lejer pe o parte, pe care să-ți fie ușor să o desfaci și să te aranjezi ușor cu degetele.

Caciula Medicine Bohemian
Căciulă Medicine Bohemian

Caciula Top Secret galbena
Căciuă Top Secret galbena

Dacă porți breton drept, bogat, aranjat, poartă căciula beanie mai pe spate, pentru a nu-ți strica coafura. În cazul în care te hotărăști să-ți aranjezi bretonul într-o parte, poți purta căciula beanie mai pe frunte și să lași la vedere doar câteva șuvite din breton.

Caciula Top Secret multicolora
Căciulă Top Secret multicoloră

Caciula Top Secret cu mot
Căciulă Top Secret cu moț

Caciula Betsey Johnson
Căciulă Betsey Johnson

Fes Le Coq Sportif
Fes Le Coq Sportif

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de căciuli beanie ieftine pentru femei, pe care le poți cumpăra online, modele în tendințe în această iarnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: