10 ochelari de soare rotunzi – de ce să-i alegi în vara 2015!

Încă din vara 2014 fashionistele internaționale ne-au semnalat prin ținutele și accesoriile alese că se poarta ochelarii de soare rotunzi, cu cât mai supradimensionați, cu atât mai bine.

Și deși forma lor rotundă se potrivește de minune fețelor pline, gen pătrat sau inimă, trebuie neapărat să-i încerci în vara 2015.

Având fața ovală, eu am ales o pereche de mărime medie, nu prea mari, dar nici prea mici, de frică să nu semăn cu John Lennon. Îmi vin de minune, deși este un stil care ar putea să-mi lungească fața. Rama metalică are o formă deosebită totuși, nu este cea clasică de ochelari rotunzi. Seamănă foarte mult cu cei Tommy Hilfiger din selecția de mai jos.

Deci, indiferent de forma feței, îți recomand ca vara 2015 să nu treacă fără ca măcar să probezi o pereche de ochelari de soare rotunzi.

Stilul retro este pe val, atât la rochii, costume de baie, cât și la ochelari de soare. Și la câte festivaluri și concerte au fost în România în această vară, mi se pare normal ca acest trend să fie pe primul loc în topul preferințelor fashionistelor autohtone.

De ce să alegi ochelari de soare rotunzi?

Pentru că sunt cool. Îți pot transforma o ținută rigidă, oarecum obișnuită, într-una cool, jucăușă. Ochelarii de soare supradimensionați cu lentile rotunde au un aspect minunat, glamour. Cei cu lentile de mărime mai mică sunt casual, potriviți la ținute de zi, de inspirație retro.

Sunt perfecți pentru ținutele de plajă, cu rochii diafane și onduleuri lejere, pălării cu boruri largi și sandale comode cu talpă joasă.

Pentru ținutele de zi cu zi, îți recomand să-i porți cu blugi cu talie înaltă, un top scurt, o vestă colorată, sandale cu platformă înaltă și o geantă tip poștaș.

Sau îi poți purta cu pantaloni scurți, o bluză lărguță românească gen ie, că tot sunt magazinele pline de astfel de bluze, cu mocasini colorați, o geantă de mână și o pălărie fancy.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de ochelari de soare rotunzi, modele pe care le poți cumpăra online. Prețurile pornesc de la 100 de lei, deci nu trebuie să dai o avere pentru o pereche de ochelari de soare rotunzi, care au filtru de protecție împotriva razelor solare.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre modelele de ochelari de soare rotunzi care îți plac. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Ochelari de soare rotunzi – recomandări online

Ochelari de soare cu lentile rotunde polarizati
Ochelari de soare cu lentile rotunde polarizați

Ochelari de soare Top Secret rotunzi
Ochelari de soare Top Secret rotunzi

Ochelari de soare de dama Ray-Ban rotunzi
Ochelari de soare de damă Ray-Ban rotunzi

Ochelari de soare rotunzi Polaroid
Ochelari de soare rotunzi Polaroid

Ochelari de soare Polaroid shinny black
Ochelari de soare Polaroid shinny black

Ochelari de soare cu accesoriu metalic
Ochelari de soare cu accesoriu metalic

Ochelari de soare dama Tommy Hilfiger
Ochelari de soare damă Tommy Hilfiger

Ochelari de soare unisex Ray-Ban
Ochelari de soare unisex Ray-Ban

Ochelari de soare de dama Avanglion rotunzi
Ochelari de soare de damă Avanglion rotunzi

Ochelari de soare polarizati
Ochelari de soare polarizați

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele din modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de ochelari de soare rotunzi, modele care mi-au plăcut de la magazinele online preferate și încercate de mine. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către