Tu ai purta o vestă lungă?

Vestele lungi elegante împart lumea modei în două tabere. Una formată din femei care le-ar purta și iarna și vara, iar cealaltă tabără formată din femei care se întreabă „Ce-s astea: veste, blazere, haine fără mânecă? De ce mi-aș cumpăra o astfel de haină? Cum să le port?”.

Aceste veste lungi sunt de ceva timp în tendințe, cam de prin toamna trecută. În această primăvară au revenit în forță, tocmai pentru că sunt perfecte pentru anotimpurile acestea de tranziție de la vremea friguroasă la cea caldă.

Ca de obicei eu sunt între cele două tabere. Îmi plac vestele lungi, dar atunci când le poartă altcineva :) .

Adevărul este că îmi dau un pic dureri de cap aceste veste lungi, de aceea m-am hotărât să studiez „fenomenul” și să clarific o dată pentru totdeauna cum ar trebui să le purtăm.

Am selectat de pe blogurile de fashion pe care le urmăresc câteva ținute cu veste lungi elegante, tocmai pentru a observa în detaliu cum le putem integra în ținutele de zi cu zi.

Veste lungi elegante – cum le purtăm și de unde le cumpărăm online?

Olivia Palermo ne demonstrează în stilul ei personal că vestele lungi pot fi purtate la ținute office elegante. Totuși trebuie să observăm că gama coloristică a ținutei este una în culori neutre: fustă midi în pliuri gri deschis, vestă lungă în aceeași nuanță, un top alb și pantofi asortați. Lungimea fustei este aceeași cu a vestei, ceea ce face ca Olivia să pară mai înaltă.

Vesta Answear
Vestă Answear

Vesta Top Secret
Vestă Top Secret

O vestă lungă colorată poate fi vedeta ținutei tale. După cum observi din fotografia de mai sus, restul ținutei trebuie să fie în culori neutre. Faptul că domnișoara a ales să poarte o combinație de negru cu alb nu face decât ca rozul vestei să strălucească.

Vesta Mango Elias
Vestă Mango Elias

Vesta trendy cafenie
Vestă trendy cafenie

Îți place stilul casual și de când ai început să te încalți cu adidași nu vrei să mai încerci și alt articol de încălțăminte? Te înțeleg perfect. De aceea am selectat ținuta de mai sus, pentru a-ți arăta că vestele lungi elegante se potrivesc și pentru iubitoarele adidașilor. Împreună cu o pereche de pantaloni și o cămașă lungă, poți integra vesta lungă in ținutele tale de zi cu zi.

Vesta The Item
Vestă The Item

Vesta Mango Posit
Vestă Mango Posit

O vestă lungă elegantă este o piesă vestimentară ieșită din comun. Nu este ca blugii skinny pe care nici nu-i mai observi pe stradă. Vesta atrage atenția. Iar o vestă lungă elegantă cu print este și mai ochioasă. Pentru a o scoate în evidență și pentru a nu avea o ținuta prea încărcată restul outfitului trebuie ales în culori neutre, așa cum ne dă exemplu fashionista din fotografia de mai sus.

Vesta Mango Rex
Vestă Mango Rex

Vesta Top Secret bleumarin
Vestă Top Secret bleumarin

Dacă ești obișnuită cu multă culoare în garderobă sunt sigură că cele două ținute de mai sus sunt pe placul tău. Ambele ne prezintă cum ar trebui purtate vestele lungi colorate. Prima, cu un outfit simplu alb-negru, cu pop de culoare la vestă. Cea de-a doua, un pic mai îndrăzneață, dar la fel de elegantă, cu un top negru simplu, o pereche de pantaloni cu imprimeu, în tendințe în acest sezon și nelipsita vestă lungă roșu grena, o nuanță care se regăsește timid și în imprimeul pantalonilor.

Vesta BCBGeneration
Vestă BCBGeneration

Vesta lunga New Look
Vestă lungă New Look

Kendall este maestra ținutelor casual cu un aer șic, ținute care pot fi purtate de către orice femeie, fără a fi super model. Tot ce poartă este o bluză mulată gri deschis, o pereche de blugi cu material ușor metalizat, o pereche de botine și o vestă lungă bej.

Vesta neagra Alcott
Vestă neagră Alcott

Vesta Zee Lane
Vestă Zee Lane

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ținute cu veste lungi elegante, precum și câteva opțiuni de astfel de veste pe care le găsești de cumpărat online la magazinele de încredere din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: