Veioze de birou pentru școlarii silitori – recomandări online

A început școala și majoritatea școlarilor s-au pregătit cu rechizite școlare și manuale. De acum încep temele, orele de lectură și proiecte speciale pentru ei. Și cum ziua a început să se micșoreze, școlarii au nevoie de lumină corespunzătoare la birou.

Când copilul este implicat într-o activitate care trebuie să-i țină atenția trează, scrie, citește, își face lecțiile, pictează, desenează sau construiește, este recomandat ca în camera lui să existe o lumină puternică astfel încât să-l mențină în formă.

Dacă sursele luminoase au intensitate mai mică, copilul devine predispus la somn, la visare și lenevire. De aceea îți recomand ca pe birou să aibă o veioză ajustabilă, care să-i ofere lumina necesară pentru a-și efectua temele în condiții optime pentru ochi.

Cum alegi veioza de birou potrivită pentru copilul tău?

Fii atentă la dimensiunile veiozei. Dacă biroul școlarului este micuț, deja încărcat de cărți și caiete trebuie să alegi o veioză de birou de dimensiuni reduse, pentru a nu ocupa foarte mult spațiu.

Greutatea veiozei. În cazul în care școlarul împarte camera cu un frate sau soră mai mici, ideal ar fi să alegi o veioză cu baza mare și mai grea, pentru  reduce riscul de a fi agățată și mutată, sau chiar să cadă pe jos. În cazul în care zona biroului nu este una aglomerată și îngrămădită, fără copii mici care să tragă de orice sau chiar să dea peste ea din greșeală, atunci poți alege o veioză de birou mai ușoară.

Veioza de birou este un obiect cu o funcționalitate precisă: să ofere școlarului lumina optimă pentru realizarea temelor și proiectelor pentru școală. Dar ar trebui să se și potrivească cu decorul camerei. La magazinele online de electronice și corpuri de iluminat găsești atât de multe modele de veioze, din diferite materiale, stiluri și culori, încât sunt sigură că vei găsi ceva pe gustul tău care să se potrivească și cu decorul camerei.

Poate cel mai important aspect la care ar trebui sa fii atentă atunci când alegi veioza sau lampa de birou pentru școlarul tău este luminozitatea. Pentru că veioza trebuie să ofere lumină atunci când copilul scrie sau citește trebuie aleasă una de intensitate mare, cu un bec de putere mai mare. Ideal ar fi să alegi una la care să se poată modifica intensitatea luminii.

Mobilitate. Piciorul veiozei de birou ar trebui să fie mobil și nu fix, tocmai pentru a putea fi ajustat conform nevoilor copilului.

Mai jos am făcut o selecție de 10 veioze care mi s-au părut potrivite pentru birourile școlarilor, veioze pentru toate bugetele. Prețurile încep de la 54 de lei pentru o veioza simplă și ajung în jur de 250 – 300 de lei pentru una cu led.

Am selectat multe modele cu prețuri medii, din diferite materiale: nichelate, cromate, argintii, albe, dar și unele colorate.

Pentru mai multe detalii privitoare la prețul veiozelor de birou care te interesează te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Veioze de birou pentru școlari – recomandări online

Veioza Eglo basic
Veioză Eglo basic

Veioza Eglo Firmo
Veioză Eglo Firmo

Veioza Eglo Leon
Veioză Eglo Leon

Veioza Eglo Prince
Veioză Eglo Prince

Veioza Eglo Pitty Hal
Veioză Eglo Pitty Hal

Veioza Eglo Plano
Veioză Eglo Plano

Veioza Skip verde Philips
Veioză Skip verde Philips

Veioza Patric Rabalux verde
Veioză Patric Rabalux verde

Veioza Eglo Top Desk
Veioză Eglo Top Desk

Veioza led Eglo Sellano
Veioză led Eglo Sellano

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco precum și cu cele mai avantajoase oferte și promoții ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de veioze de birou pentru școlari, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: