De unde pot cumpăra produse Desigual originale

Zilele trecute am primit un mesaj în care eram întrebată de unde se pot cumpăra produse Desigual originale.

Pentru cei care nu au timp de colindat prin mall-urile bucureștene și pentru cei din provincie magazinele online sunt soluția perfectă pentru a cumpăra produse Desigual originale.

Desigual este un brand spaniol, ca și Zara. Brandul Desigual se deosebește de celelalte mărci renumite prin designul deosebit de colorat. Dacă vrei printuri intense, artă grafitti pe hainele tale, desene excentrice, asimetrii interesante, plus culoare din plin atunci brandul Desigual ți se potrivește.

Marca Desigual este tânără, comparativ cu alte branduri de renume. A fost fondată în 1984 de către omul de afaceri elvețian Thomas Meyer, pe insula Ibiza.

Filozofia Desigual pornește de la conceptul de pozitivitate, toleranță, distracție dar și responsabilitate, toate exprimate prin culori și design îndrăznețe. În fiecare sezon echipa Desigual, care cuprinde 25 de designeri, pregătește o colecție de peste 1000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii.

După cum spuneam și mai sus Desigual este prezent în marile mall-uri din România. Dar le poți cumpăra produsele și de la câteva magazine online.

De unde cumpăr online produse Desigual originale?

Găsești produse Desigual originale la următoarele magazine online:

  • fashiondays – îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, accesorii pentru femei, bărbați și copii; au cea mai mare și mai actualizată colecție de produse Desigual originale de la magazinele online.
  • answear – îmbrăcăminte și încălțăminte de damă, genți, portofele, rucsacuri, fulare și eșarfe;
  • mycloset – rochii, geci, fuste, cămăși și bluze pentru femei;
  • b-mall – rochii, jachete, pulovere, cămăși și bluze de damă;
  • zoot – outlet Desigual cu produse din colecțiile vechi, la prețuri deosebit de avantajoase;
  • Notino – cele mai bune prețuri online pentru parfumurile Desigual.

Deși nu mă îmbrac foarte colorat, aș putea spune chiar că monocromul este uniformă pentru mine, tot uitându-mă peste colecțiile Desigual au văzut câteva articole vestimentare care mi-au atras atenția și pe care parcă le-aș vrea în garderobă.

Colecția Desigual – ce produse am pe wishlist

Rochie alba Desigual
Rochie albă Desigual

Top gri melange Desigual
Top gri melange Desigual

Atunci când testez un nou brand de îmbrăcăminte primele categorii la care mă uit sunt rochiile și bluzele. Așa îmi dau seama dacă îmi place sau din contră, nu mi se potrivește. Rochiile Desigual, ca de altfel toată colecția de îmbrăcăminte, sunt pline de culoare, cu multe motive florale, dar am reușit să găsesc multe modele pe placul meu.

Poseta Desigual
Poșetă Desigual

Costum de baie intreg Desigual Caribe
Costum de baie întreg Desigual Caribe

Am aruncat o privire și pe colecția Desigual de genți și portofele. Sunt superbe, atât pot să-ți zic. Îmi doresc câte o bucată din fiecare model. Aceeași poveste și la costumele de baie. Multă culoare, printuri nebune, perfecte pentru o vară pe plajă sau la piscină. Purtând un costum de baie Desigual nu vei trece neobservată.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de magazine online de unde poți cumpăra produse Desigual originale. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către