De unde cumpăr rochii Asos la prețuri avantajoase?

rochii asos in romania

În ultimul timp am tot recomandat rochii, fie ele de seară, de nuntă sau de zi. Și azi tot rochii vă recomand :) .

De fapt, răspund la întrebarea unei cititoare: „De unde cumpăr online rochii Asos în România?”

Dacă îți place brandul de rochii Asos și nu vrei să aștepți până la 10 zile să-ți vină rochițele din UK și să faci plata cu cardul, atunci îți recomand un magazin online care aduce multe modele. Toată colecția de rochii Asos o găsești aici sau dând click pe poza de mai jos.

rochii asos in romania

Rochiile Asos de la Kurtmann nu sunt chiar din ultima colecție, dar sunt drăguțe, originale și la prețuri avantajoase. Plus că nu ai nevoie de card pentru a face plata. Poți opta pentru plată ramburs, atunci când îți vine coletul. Iar dacă faci cumpărături în week-end și totalul depășește 90 de lei, atunci ai transportul gratis.

Și din punct de vedere al logisticii returnării produsului este avantajos să îți cumperi rochii Asos din România. Completezi un formular, aștepti confirmarea și apoi ridicarea produsului de către firma de curierat rapid. În scurt timp de la recepționarea coletului returnat, se demarează procedurile de returnare a contravalorii produselor. Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie să nu fi fost purtat și să nu fie deteriorat.

În schimb, dacă dai comandă la Asos internațional te duci la poșta de care aparții pentru ridicarea produsului, iar în cazul returnării, trebuie la fel completat un formular (pe care îl ai în colet atunci când primești produsele comandate) și te prezinți încă o dată la poștă, unde plătești o taxă în jurul sumei de 60 de lei.

Avantajul comenzii direct de pe Asos: oferta mult mai variată de rochii, nu doar de la brandul Asos, ci și de la alte branduri accesibile ca preț. Și când sunt reduceri, ca acum de exemplu, nu poți să nu arunci o privire și peste oferta lor.

Pentru retur este clar că aș alege oferta de rochii Asos din România, pentru varietatea modelelor aș opta pentru rochiile de pe asos.com. Alegerea îți aparține :) !

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceastea au fost recomandările de astăzi: rochii Asos pe care le poți cumpăra online din România, la prețuri avantajoase. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!