Tunsori și coafuri la modă în 2017

mujo-tunsori-culori-coafuri-tendinte-primavara-vara-2017

Te interesează tunsorile, culorile și coafurile care vor fi la modă în primăvara-vara 2017? Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Venirea primăverii ne inspiră, ne bucură și ne aduce dorința de schimbare. Fie o schimbare de look sau una de garderobă, tot trebuie să o facem după o analiză a trendurilor.

Și să ne gândim bine, eventual să cerem sfatul prietenelor dacă vrem să facem o schimbare radicală la culoare sau tunsoare. Pentru că indiferent de trendurile în vogă, cel ales pentru schimbarea de look trebuie să ne avantajeze.

Culori la modă în primăvara – vara 2017

În primăvara – vara 2017 se poartă blondul platinat dar și părul vopsit în tonuri mai calde, cu tehnica balayage.

blond platinat
Sursă foto

Roșcatele sunt din nou la modă. Dar când nu au fost mă întreb?

În această primăvară roșcatele pot opta pentru nuanțe foarte calde, de arămiu deschis, chiar și alamă. Șatenele se vor bucura de podoaba capilară din plin. Nu au de făcut decât să apeleze la stilist pentru câteva șuvițe, pentru a da părului mai mult volum și strălucire.

tendinte par saten par roscat
Sursă foto

Poate că ai observat deja că feed-ul de Instagram este luat cu asalt de pasteluri. Părul peachy, roz pastelat dar și nuanțe de lila și bleu ciel ne vor bucura privirile în acest sezon.

mujo-culori-par-tendinte-primavara-pastel
Sursă foto

Culorile le-am văzut. Cu cărarea ce facem?

Designerii sunt împărțiți: unii ne propun să purtăm cărarea pe mijloc, alții ne propun cărarea pe o parte. Mult pe o parte. Acum fiecare nu are decât de încercat ambele propuneri și de stabilit ce tip de cărare ne avantajează.

mujo-coafura-carare-par-tendinte-primavara-vara
Sursă foto

În acest sezon de primăvară – vară bretonul va fi în tendințe. Fie optezi pentru unul foarte scurt, ușor asimetric, care va atrage toate privirile, fie alegi unul foarte lung.

mujo-breton-tendinte-primavara-vara
Sursă foto

Coafuri la modă în primăvara – vara 2017

Doamnele și domnișoarele cu păr lung se pot bucura în acest sezon de coafuri împletite în cele mai interesante moduri, de la romantic la nonconform, care aduce foarte mult cu împletiturile personajelor feminine din Vikings.

mujo-cozi-impletite-coafuri-tendinte-primavara-vara
Sursă foto

Iubitoarele coafurilor simple se pot bucura de coada de cal. Totuși nu vorbim de cea clasică, ci de una cu twist, poziționată în vârful capului sau la baza gâtului, în funcție de ce te avantajează mai mult.

mujo-coada-cal-tendinte-primavara-vara
Sursă foto

În primăvara-vara 2017 se poartă foarte mult volum. Acest tip de coafuri voluminoase se pretează pentru doamnele care au părul des. Eu de exemplu, cu două fire de păr pe cap și alea foarte fine mă voi orienta spre alt tip de coafură, mai ales că în acest sezon avem de unde alege.

mujo-trend-coafuri-voluminoase-primavara-vara
Sursă foto

Pentru petreceri și evenimente deosebite designerii ne aduc în prim plan wet look, un stil care a mai fost în vogă acum câțiva ani. Acest look trebuie coordonat cu un machiaj îndrăzneț, un smokey eyes în tonuri închise pentru seară și unul în tonuri mai naturale pentru zi.

mujo-tendinte-wet-look-primavara-vara
Sursă foto

Bobul lung, ușor ondulat este din nou fruntaș în tendințele pentru primăvara – vara 2017. Acest look se realizează foarte ușor cu o perie Babyliss Curl Secret, pe setările cele mai joase de căldură și timp.

Dacă ești adepta unui look foarte elegant și iubești placa de îndreptat părul să știi că în acest sezon coafura ta simplă, foarte dreaptă și lucioasă, cu părul strălucitor va fi în tendințe.

mujo-coafuri-tendinte-primavara-vara
Sursă foto

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost tendințele sezonului primăvară – vară 2017 în ceea ce privește tunsorile, culorile și coafurile pentru doamne și domnișoare. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: lindahallberg.se