#OOTD Tricou alb Run more complain less

Tricourile albe sunt un must-have în garderobă, mai ales în timpul verii.

Să fie deja vreo două luni de când mi-am comandat tricoul alb Run more complain less din colecția Feel good Andreea Raicu. Nu l-am purtat foarte des pentru că mi-a fost frică să nu se păteze sau să se îngălbenească de la atâtea spălări.

Am reușit într-un sfârșit să-i fac și câteva poze, poate-poate te conving că tricourile albe nu trebuie să lipsească din ținutele de vară.

Ținuta zilei – tricou alb Run more complain less

După o dimineață istovitoare la sală (leg day) și un masaj dureros am simțit nevoia unei cafele de ora 3. Am luat laptopul cu mine, pentru că deh muncă, și am ieșit la o cafenea foarte drăguță situată chiar aproape de noi, în cartier.

Ca să vezi cum face minuni cafeaua mi-a venit cheful de câteva poze, mai ales că eram îmbrăcată cu tricoul meu alb preferat, pentru care oricum plănuiam o ședință foto.

Am purtat:

Ce mi-a plăcut atât de mult la tricoul din colecția Feel Good Andreea Raicu

Cel mai mult mi-a plăcut mesajul. S-a potrivit perfect cu starea mea de spirit.

Este din bumbac 100% organic, încă un plus.

Comanda online a decurs foarte ușor, am optat pentru plata ramburs. A doua zi a ajuns curierul cu tricoul la mine.

Croiala este una foarte lejeră, cu care mă simt foarte bine. Eu am ales mărimea S și s-a potrivit perfect. Toate tricourile din colecția Feel good au tabel de mărimi foarte ușor de folosit și de interpretat.

Se spală la mașină, la 30 grade, program de delicate. Nu s-a îngălbenit, nu s-a deformat.

Tricoul se calcă foarte ușor.

Ce nu mi-a plăcut la tricoul alb Run more complain less

Am o singură obiecție. La una dintre mâneci, fiind suflecate, s-a deformat puțin, adică nu mai arată impecabil. Am încercat să o calc cu răbdare, să o potrivesc în așa fel încât să nu se mai vadă cutele, dar nu am reușit. Dar astea sunt amănunte pe care cred că doar perfecționista din mine le vede :) .

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Aceasta a fost ținuta zilei cu tricoul meu preferat Run more complain less din colecția Feel Good Andreea Raicu. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: