Treninguri de dama ieftine – ce gasesti online

Treninguri de dama ieftine

Este iarna si facem mai putina miscare. Daca motivul pentru care nu mergi la sala este ca nu ai un trening dragut, atunci vezi mai jos ce treninguri de dama ieftine am gasit la magazinele online. Acum nu mai ai motive pentru care sa nu mergi la sala :).

Preturile pornesc de la 42 de lei, acceptabil pentru un trening. Este vorba totusi de o pereche de pantaloni si un hanorac.

Poti da click pe poze pentru a vedea mai multe detalii despre treningurile de dama preferate.

Treninguri de dama ieftine online

Treninguri de dama ieftine MissQ complete sport gold
Set MissQ complete sport gold

Treninguri de dama ieftine MissQ electrique green
Set MissQ electrique green

Set MissQ sweet love pink
Set MissQ sweet love pink

Treninguri de dama ieftine My77 love escape pink
Set My77 love escape pink

Modelele de treninguri de dama cele mai cautate la magazinele online sunt cele din materiale catifelate, placute la atingere, in culori feminine: roz, verde.

Instructorii recomanda totusi costume de trening din bumbac, pentru ca lasa pielea sa transpire. La magazinul online ppt.ro am gasit cele mai ieftine costume de trening pentru femei. Bineinteles, calitatea nu este aceeasi cu a unui trening de dama de la Adidas sau Nike.

Trening dama Natalee negru
Trening dama Natalee negru

Trening dama negru
Trening dama negru

Trening de dama rosu
Trening de dama rosu

Trening de dama gri cu roz
Trening de dama gri cu roz

Treningurile de dama cu gluga arata bine, dar din punct de vedere practic, gluga te poate deranja la sala. Daca faci doar banda s-ar putea nici sa nu o simti, dar daca faci si gimnastica sunt sigura ca la urmatoarea sedinta vei alege un trening fara gluga.

Trening rosu
Trening rosu

Trening Puma Rib cuffs
Trening Puma Rib cuffs

Treningurile de dama originale de la Puma, Nike, Adidas depasesc 120 de lei, dar in aceasta perioada le gasesti la reduceri.

Daca treningurile nu te atrag, dar tot vrei un costum de sport ieftin, poti opta pentru pantaloni de trening si bluze de trening cumparate separat. Vezi aici: pantaloni de trening ieftini pentru femei si bluze de trening ieftine pentru femei.

Acestea au fost recomandarile mele de treninguri de dama ieftine pe care le poti cumpara online.

Iti multumesc pentru vizita!

Happy Sales!