Ce NU trebuie să-ți lipsească din geanta de plajă

A venit în sfârșit și vara, cu temperaturi optime pentru lenevit pe sezlong toată ziua. Între orele recomandate, bineînțeles, doar nu vrem probleme grave de piele. Totul cu moderație :) .

Pentru acele dintre voi care preferă plajele însorite în detrimentul drumețiilor pe munte m-am gândit că ar fi necesar să fac o listă cu produse cosmetice și nu numai care nu ar trebui să lipsească din geanta de plajă.

Vacanța și lipsa programului bine stabilit, a rutinei zilelor când trebuie să te duci la serviciu nu trebuie să ne afecteze ritualul de frumusețe și îngrijire a pielii. Aceste obiceiuri ar trebui respectate cu strictețe indiferent dacă ești sau nu în vacanta, ca spălatul pe dinți :) .

Produse pe care trebuie NEAPĂRAT să le ai în geanta de plajă

1. Pe primul loc pe lista produselor cosmetice pe care trebuie să le ai neapărat în geantă, indiferent dacă mergi la plajă sau doar la locul de joacă cu copiii este crema cu protecție solară cât mai ridicată. Eu folosesc pentru ten SPF 50+ și pentru corp 30+. Dacă stai mai mult de două ore în soare sau dacă intri în apă, crema de protectie trebuie reaplicată, chiar dacă scrie pe ea că e rezistentă la apă. Opțional trebuie să ai în geantă și un balsam de buze tot cu factor de protecție pentru a proteja pielea sensibilă.

2. Spray-ul cu apa termală a intrat în ritualul meu de împrospătare și hidratare a pielii în primul an de viață al fetiței mele și de atunci o folosesc tot timpul în perioada călduroasă.

3. Șervețele demachiante. Nu port machiaj la plajă, chiar dacă am genele galbene ca soarele. Din cauza transpirației, a nisipului sau chiar a prafului, și din cauză că am un ten deosebit de sensibil, predispus la iritații, folosesc șervețele demachiante pentru ten sensibil pentru a elimina mizeria de pe față. Aceste șervețele le folosesc doar pe plajă. Atunci când ajung în cameră prefer demachiantul meu minune de la Vichy.

4. Un ser protector pentru păr. În același mod în care soarele face rău pielii și părul tău are de suferit. Protejează-l cu un ser special pentru păr, hidratant. Pe lângă acest ser eu mai folosesc și un balsam leave-in care are același rol de protecție pe perioada verii.

5. Tenul l-am protejat, culoarea părului este neafectată datorită produselor speciale. Mai rămân ochii și pielea deosebit de sensibilă din jurul lor. Aici îți vin în ajutor ochelarii de soare cu lentile polarizate. Multe perechi drăguțe de ochelari de soare de calitate găsești aici.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost cele 5 produse care nu-mi lipsesc din geanta de plajă, și dacă mă gândesc bine nici din geanta de zi cu zi pe timpul verii. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către