10 topuri și bluze de damă care îți vor face talie de viespe

Tendințele vin și pleacă. Dar mereu suntem în căutarea acelui articol vestimentar care să ne facă să părem mai slabe, mai zvelte.

De-a lungul anilor am observat că stabilirea unor proporții, a unui echilibru, atunci când alegi hainele pentru o ținută, precum și croiala și culoarea lor ne pot face să părem mai slabe, să avem talie de viespe.

Bluzele sunt o parte importantă a garderobei noastre, iar alegerea modelului și a croielii potrivite poate părea dificil. Dar dacă ții cont de câteva lucruri și observi (în timp, cu experiență) ce te avantajează vei dobândi calități de WonderWoman atunci când mergi la shopping.

Important este să pleci la cumpărături cu un țel anume. De exemplu: „Azi vreau să-mi cumpăr o bluza/top cambrat care să-mi facă talie de viespe.”

Ok, acum că avem un obiectiv bine stabilit știm ce să căutam.

Tipuri de bluze/topuri care îți subțiază talia

  1. Topuri/bluze de damă cu peplum. S-au purtat foarte mult acum câțiva ani, dar pentru că avantajează foarte multe tipuri de corpuri, sunt elegante, ușor de purtat și foarte comode, încă au rămas în tendințe. Și eu cred că vor rămâne ca piese de bază în garderoba femeilor de pretutindeni.
  2. Topuri/bluze de damă cu cordon. Un cordon este modalitatea cea mai ușoară de a converti un top lărguț într-unul care să-ți accentueze talia. Pentru și mai mult efect de talie de viespe poți încerca un cordon într-o nuanța contrastantă cu cea a bluzei. Vei atrage privirea exact către zona cea mai subțire a corpului.
  3. Topuri/bluze de damă cambrate, modele fitted, care prin croială accentuează talia. Îmi plac aceste topuri cambrate, dar câteodată mă simt încorsetată purtându-le, mai ales în zona bustului și la mâneci. De aceea îmi plac mai mult modelele de bluze mai lărguțe, care prin mici artificii de croială bifează amândouă doleanțele: și o talie mai subțire și libertate de mișcare. Bluza care îndeplinește toate cerințele este cea Vero Moda, prima din selecția de mai jos.
  4. Bluzele parte peste parte, cu decolteu în V sunt o opțiune perfectă pentru doamnele și domnișoarele cu un bust mai generos.
  5. Topuri/bluze care prin jocuri de culoare fac ca talia să pară mai subțire.

Mai jos am realizat o scurtă selecție de topuri și bluze de damă care dau siluetei acest efect de talie de viespe.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre topurile și bluzele de damă care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Bluze/topuri de damă care îți vor face talie de viespe

Bluza Vero Moda
Bluză Vero Moda

Bluza Roh Boutique
Bluză Roh Boutique

Bluza fara maneci Bodyflirt
Bluză fără mâneci Bodyflirt

Bluza Fofy
Bluză Fofy

Top Nissa cu decolteu in V
Top Nissa cu decolteu în V

Top Nissa
Top Nissa

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de bluze și topuri de damă care îți vor face talie de viespe, modelele care mi-au plăcut și pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: