Viața nu este perfectă, dar unghiile tale pot fi

Poate că ai stăpânit tehnica manichiurii perfecte la tine acasă. Sau poate că îți păstrezi cu strictețe întâlnirea săptămânală la salon.

Dacă nu știi de ce se ciobesc unghiile, chiar și cele făcute la salon, trebuie să citești recomandările de mai jos.

Este un pas crucial pe care multe dintre noi îl neglijăm și este cel mai mare vinovat al unghiilor cioplite: nu folosim un strat top coat de calitate. Desigur, mai sunt și alți factori care contribuie la subțierea și la ciobirea lacului de unghii, de la spălatul vaselor, la tăiatul legumelor, la clorul din apa de la bazinul de înot.

Dar un strat de top coat de calitate face diferența. Și, da, asta ar putea însemna chiar că trebuie să-ți iei propria sticlă în salon.

De ce să îți cumperi un top coat bun chiar dacă îți faci unghiile la salonul de manichiură?

Pentru că acasă vei avea nevoie să întreții manichiura. La fiecare câteva zile aplică un start subțire de top coat pe unghii. În așa fel vei păstra mai mult timp manichiura impecabilă și nu va trebui să te duci săptămânal la salon. Acest truc este valabil și în cazul manichiurii cu ojă semipermanentă.

Am tot încercat și folosit și top coat mai ieftin, și mai scump. Am rămas cu două produse preferate, la care îmi fac tot timpul stoc atunci când sunt la promoție.

Top coat pentru manichiură rezistentă

Atunci când îmi fac unghiile acasă și vreau să arate ca cele făcute la salon, cu acea strălucire de unghii cu gel, folosesc top coat-ul Opi. La 2-3 zile îl aplic din nou pe unghii pentru ca acestea să pară abia făcute. Totuși am observat că cu timpul acesta are tendința de a se îngroșa. Așa că o dată deschisă sticluța îl folosesc doar pe cel de la Opi până îl termin, pentru a nu irosi nimic.

Top coat-ul Sally Hansen nu este la fel de strălucitor ca cel de la Opi, dar arată bine pe unghii. Plus că are rol și de base coat, dublu rol de protecție a unghiilor, ceea ce îl face să aibă un raport calitate/preț excepțional.

Review-uri pozitive am citit și despre următoarele două produse.

Top coat Cupio
Top coat Cupio

Top coat efect mat Melkior
Top coat efect mat Melkior

Top coat-ul Cupio l-am testat doar la salonul de manichiură, cu ojă semipermanentă, uscat doar la lampa cu UV. Manichiura a rezistat câteva zile bune fără să-și piardă strălucirea, deși nu am menajat-o deloc: spălat vase, igienizat baia.

Dacă îți place un efect mat pe unghii îți recomand top coat-ul Melkior. Am citit foarte multe review-uri pozitive despre produsul din gama Melkior. Nu costă foarte mult, deci poate fi încercat fără mari eforturi financiare. Plus că cei de la Melkior desfășoară în fiecare săptămână promoții interesante, așa că îl poți pune în coș la următoarea comandă online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de top coat-uri de calitate pe care le poți comanda online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: