3 ținute sport atât de frumoase încât îți vei înnoi imediat abonamentul la sală

Anul nou înseamnă pentru mulți dintre noi un nou început. Printre cele mai frecvente rezoluții de la început de an este aceea de a face mai multă mișcare. La sală sau în aer liber, când vremea ne-o permite.

Pentru cele mai multe dintre noi este și cea mai grea de dus până la capăt rezoluție. Din cauza programului deja încărcat este destul de greu să ne găsim motivația să mai ajungem și la sală. Mai ales când vremea de afară este cum este, iar pătura și ceaiul cald sunt mult mai îmbietoare decât crivățul de ianuarie.

Totuși, așa cum atunci când îți cumperi o rochie nouă, vrei să găsești imediat o ocazie să o îmbraci, tot la fel, poate că achiziționarea unor haine sport drăguțe te vor face să ajungi și la sală, măcar de două ori pe săptămână.

De aceea am selectat 3 tipuri de ținute sport, ieftine și drăguțe, de la magazinele online din România. Dacă te interesează vreun produs din cele incluse în ținute trebuie să dai click pe linkuri. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

1. Ținută sport pentru yoga și Pilattes

tinuta sport yoga pilates

Bustiera Milla Collection – o găsești aici.

Bluza Milla Collection – o găsești aici.

Covoraș pentru yoga – îl gasesti aici.

Colanti – îi găsești aici.

Yoga și Pilates le văd ca sporturi de relaxare, se bazează foarte mult pe respirații lungi, corect efectuate pe mișcări. Vei avea febră musculară de la amândouă, dar nu sunt așa de intense exercițiile ca atunci când tragi de fiare.

Pentru ținută am ales o bustieră pentru suportul sânilor, o bluză ușor mulată, dar care să nu te strângă, pentru că nu mă simt confortabil mergând la sală doar cu bustiera pe mine. Mi-ar placea să arăt ca în reclame, toată numai pătrățele, dar pentru ele trebuie muncă continuă și asiduă, plus un regim alimentar sănătos. Deci la sală nu-mi lipsește o bluză sau un hanorac sport.

2. Ținută sport pentru fitness

fitness

Hanoracul – îl găsești aici.

Adidașii Nike – îi găsești aici.

Maieul sport Milla Collection – îl găsești aici.

Dacă dai click pe linkuri vei observa că foarte multe dintre recomandările de ținute sport fac parte din colecția Milla. Le-am ales pentru că sunt colorate, din materiale de bună calitate iar prețurile sunt mai mult decât rezonabile, față de hainele sport de la Adidas, Nike sau Puma.

Dacă ești pasionată de alergat, în aer liber, îți va trebui și o vestă, cel puțin pentru lunile reci ale anului. Multe modele de veste și hanorace ieftine pentru femei găsești aici.

3. Ținută sport pentru înot

tinuta-inot

Costumul de baie – îl găsești aici.

Papucii – îi găsești aici.

Prosopul Speedo pufos – îl găsești aici.

Ceasul pentru înot – îl găsești aici.

Pluta Speedo – o găsești aici.

Pentru înot îți trebuie, cel puțin pentru început, un costum de baie (le prefer pe cele întregi la înot), un prosop bun, o pereche de papuci și o plută, în cazul meu, pentru că nu mă pot prezenta cu colacul fetiței :) . Ceasul pentru înot este un accesoriu pentru cei care înoată bine și vor să aiba statistici despre numărul de bazine efectuate, număr de brațe, viteză, distanță, timp, calorii și eficiență.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ținute sport pentru femei care te vor face să-ți reînnoiești abonamentul la sală. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către