3 ținute de Crăciun pentru iubitoarele culorii roșu

Întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac astăzi?” este pe buzele multor femei în fiecare dimineață. În preajma sărbătorilor presiunea este și mai mare asupra acestor decizii pentru că ne vedem cu familia, cu soacrele, cu prietenii.

Pentru că și eu trec prin aceste dileme vestimentare mai ales în perioada sărbătorilor, când anxietatea revederii tuturor rudelor, mai drăguțe sau mai puțin drăguțe crește, m-am gândit să-ți vin în ajutor cu 3 idei de ținute speciale pentru Crăciun, ținute în care să te simți confortabil, să arăți bine și să fii și în tema sărbătorilor.

Ținutele vor cuprinde măcar un detaliu roșu, chiar dacă este pe buze, pe unghii, un accesoriu roșu sau un pulover care strigă „I love Christmas” din toți rărunchii.

#1 Ținută de Crăciun cu fustă roșie

Prima ținută pe care ți-o recomand este una elegantă, care ar putea fi purtată și la birou, nu doar la o cină de Crăciun cu familia. Combinația roșu-negru este una câștigătoare indiferent de tenul și de culoarea părului fiecăreia dintre noi. Simplă, elegantă, de sărbătoare. Adaugă ținutei un pic de strălucire cu un set de bijuterii aurii și un zâmbet larg.

tinuta de craciun cu fusta rosie

Articolele vestimenare din ținuta de mai sus le poți cumpăra accesând link-urile următoare:

#2 Ținută de Crăciun cu cămașă roșie

A doua ținută pe care ți-o recomand este una casual, confortabilă. O cămașă cadrilată pentru un pic de roțu, un pulover alb-unt pe deasupra, pantaloni simpli negri, o pereche de ghete Chelsea și un ceas auriu, ca să nu întârzii la cina de Crăciun.

tinuta-craciun-camasa-rosie

Articolele vestimentare din ținuta de mai sus le poți cumpăra accesând link-urile următoare:

#3 Ținută de Crăciun cu rochie roșie

Iubitoarele culorii roșu se pot bucura de aceasta în preajma Crăciunului. Pentru a treia ținută am ales o rochie roșie, o vestă cu guler din blăniță neagră, o pălărie șic, cizme mulate peste genunchi și un colier lung.

tinuta-craciun-rochie-rosie

Articolele vestimentare din ținuta de mai sus le poți cumpăra accesând link-urile următoare:

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele 3 ținute pe care ți le propun pentru Crăciun, cu un pic de roșu :) . Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către