Ținuta zilei – cămașă albă cu fustă cu pliuri late

Iubesc cafeaua. Atunci când se ivește posibilitatea de a bea o cafea bună în oraș nu refuz niciodată invitația. Mai ales atunci când îmi stă bine și părul. Pentru că da, este un factor important care contribuie la apariția zâmbetului pe buzele mele.

În week-end ne-am întâlnit cu prietenii la o terasă. Părul arăta bine, eram îmbrăcată frumos, cafeaua tare cum îmi place.

Rezultatul? Ședința foto de mai jos!

Ținuta zilei – cămașă albă cu fustă în A cu pliuri late

Am purtat:

De ce am ales această ținută cu fustă și cămașă albă

Am făcut 10 ani de pictură și desen. Pentru mine totul, până și ținutele sunt canvasuri goale unde pot adăuga compoziții și culori în funcție de gustul și de regulile mele. Explicația pentru alegerea ținutei de astăzi am detaliat-o mai jos:

  • cămașă albă cambrată cu mâneci lungi. Le-am suflecat pentru că este vară totuși și așa am considerat că va deveni mai casual. A fost o modalitate de a adapta cămașa albă office la adidași, pentru că i-am purtat întruna toată vara. Apropo, chiar am fost întrebată pe Facebook cum fac de îmi păstrez adidașii așa de albi având în vedere că îi port deosebit de des. Soluția mea? Într-o postare viitoare voi dezvălui trucurile cu ajutorul cărora îmi păstrez adidașii de un alb imaculat.
  • fustă Stradivarius cu talie înaltă și detaliu metalic care o evidențiază și mai mult. Combinația de albastru închis, bleu și alb face din această fustă piesa vestimentară perfectă de vară care se potrivește cu tot felul de topuri albe.
  • adidași New Balance albi. Îi poți admira și în ținuta cu rochia în dungi. Îi poți cumpăra dintre recomandările speciale de adidași New Balance în tendințe în acest sezon.
  • ca accesorii am ales o pereche de cercei verzi. Îi am de prin 2003. I-am cumpărat la primele mele comenzi online, nici nu îmi mai aduc aminte de la ce magazin. Având și manichiura în tonuri de verde, fusta cu albastru și alb, m-am gândit că se potrivesc bine la ținută.
  • nelipsitul ceas de mână Sekonda și ochelarii de soare Ray Ban, pe care îi poti cumpăra la super reducere de aici, ambele accesorii simple care se potrivesc la orice ținută, fie ea casual sau elegantă.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă, dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: