11 tendințe pentru primăvara 2017

Chiar dacă suntem îngropați până la genunchi în zăpadă, gândul ne fuge la tendințele primăverii 2017. Ne place să fim informate, să știm ce se va purta în primăvara 2017, la ce să renunțăm și cum să ne aliniem garderoba în funcție de tendințe.

Urmărind show-urile de la Fashion Week am reușit să tragem câteva concluzii despre principalele tendințe în materie de modă pentru primăvara 2017.

Ce culori se vor purta în primăvara 2017

Albastru în toate tonalitățile

Una dintre cele mai simple culori de purtat a fost, de asemenea, una dintre cele mai populare în majoritatea colecțiilor acestui sezon. Este alternativa cea mai sigură la ținutele alb-negru sau all-black, aș putea spune și cea mai plăcută vizual pentru ținutele monocrome.

Culorile neon dintre care se distinge ca front runner rozul

Culorile fluorescente pentru sezonul de primăvară nu sunt o noutate. Chiar dacă pentru unele dintre noi culorile neon sunt prea puternice, prea vizibile, un strop de culoare în anotimpul reînvierii naturii parcă nu strică. Așa s-au gândit și designerii Balenciaga, Céline și Valentino.

Clasicul bej

Bejul vine ca o variantă pentru iubitoarele culorilor calde, neutre, este perfect pentru ținute monocrome din cap până în picioare. Bejul a fost considerat o culoare plictisitoare, mult prea sigură. Din momentul în care Kim Kardashian s-a îndrăgostit de rochiile bodycon bej, această culoare a cunoscut noi culmi ale notorietății.

Culori metalice

Am strălucit în 2016, dar vai ce vom mai străluci și în 2017. Și nu în argintiu sau auriu. Vom atrage privirile în roz metalic, bleu și verde smarald.

Ce printuri se vor purta în primăvara 2017

Imprimeuri florale

Nimic nou sub soare. Primăvara se poartă imprimeurile florale. Se schimbă totuși croielile, volumele asimetrice dând un aer înviorător clasicelor imprimeuri cu flori.

Dungile

Îndrăznețe, luminoase, puse în evidență de texturi deosebite, dungile vor fi o pată de culoare, o sursă de energie în marea de culori uni. Preferatele noastre sunt cele de mai jos, dintre ele favorita fiind rochia din mijloc, Proenza Schouler.

Tricouri cu mesaje motivaționale

Mesaje motivaționale, mesaje haioase, un citat celebru sau o părere politica. Designerii ne propun să ne exprimăm prin mesajul tricourilor.

Tendințe pentru primăvara 2017

Umeri dezgoliți

Un trend care rămâne pe metereze și în primăvara 2017. Am observat topurile și rochiile cu umerii dezgoliți în colecțiile designerilor: Monse, Chloe, Self-Portrait, Yves St. Laurent, Claudia Li.

Orice are volane, volănașe

De la cămăși, la topuri, rochii chiar și pantaloni volanele sunt prezente în această primăvară în topul tendințelor. Dacă îți cunoști punctele tari și slabe ale siluetei tale, vei ști ce piese vestimentare cu volane să alegi, unde să adaugi volum, și cum să ascunzi eventuale zone cu probleme.

Bustierele minuscule

Bustierele revin și ele între tendințele primăverii. Și nu sunt pentru doamnele care iubesc stilul elegant, clasic, ci dimpotrivă pe cel edgy, nonconformist, care atrage toate privirile. Cu o asemenea bustieră în loc de top cred și eu că privirile vor fi ațintite asupra ta.

A cam venit momentul să ne apucăm de abdomene dacă vrem să purtam o astfel de bustiera în această primăvară. Bustierele au fost punctul focal al colecțiilor lui Alexander Wang, Tory Burch, Oscar de la Renta.

Mâneci clopot supradimensionate

Primăvara 2017 este sezonul mânecilor supradimensionate. Cele clopot și-au făcut ușor simțită prezența și în colecțiile de iarnă, dar pentru primăvară designerii ne promit că mânecile supradimensionate vor lua cu asalt magazinele.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost principalele tendințe ale sezonul de primăvară 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: