Tendințe de vară cu specific românesc- rochii brodate

După mulți ani în care mi s-a părut că am ales să uitam ce frumoase și originale sunt tradițiile romanesti, mă bucur să văd că începem să ne orientam spre păstrarea și sărbătorirea acestor obiceiuri.

Luna trecută, de ziua internațională a iei Facebook-ul a fost invadat (spre deliciul meu) de femei care au sărbătorit această zi purtând o ie tradițională.

Ia ca ia, o recunoaște toată lumea. Dar am rămas și mai plăcut impresionată când am văzut noua colecție de rochii brodate a magazinului Starshiners, în colaborare exclusivă cu brodează.ro.

Împreună au lansat o colecție Tropical Paradise superbă, deosebit de feminină, de rochii brodate/rochii cu broderii. Broderiile unice sunt realizate o parte manual, dar și computerizat, că doar suntem în era tehnologiei.

Broderiile sunt finuțe, de bun gust, cu motive estivale și împreună cu materialele și croiala desăvârșită a rochiilor alcătuiesc o ținută elegantă pentru orice eveniment din viața ta.

Uitându-mă și admirând zecile de rochii brodate, exclusiv în România, am reușit să fac o selecție de 10 modele, care mi-au plăcut în mod deosebit.

Poți da click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre rochiile brodate de mai jos. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online Starshiners, de unde le vei putea comanda online.

Rochii brodate – recomandări online

Rochie Starshiners brodata Angel negru
Rochie Starshiners brodată Angel negru

Rochie Starshiners brodata Phatos neagra
Rochie Starshiners brodată Phatos neagră

Dacă ești nașă de cununie în această vară și vrei o rochie elegantă, care să îți pună în valoare trăsăturile, îți recomand rochia Starshiners brodata Angel. Are inserții fine de broderie în partea superioară. Materialul este bumbac ușor elastic, foarte fin la atingere. Trena este elegantă, cu inserții din tul negru. Poart-o cu pantofi negri sau alege o pereche de pantofi înalți eleganți într-una din culorile broderiei.

Rochie Starshiners brodata Ocean blue
Rochie Starshiners brodată Ocean blue

Rochie Starshiners brodata Safari alba
Rochie Starshiners brodată Safari albă

În colecția de rochii brodate Tropical Paradise găsești o mulțime de modele de culoare albă, cu broderii minunate, perfecte pentru o cununie civilă sau pentru un botez.

Rochie Starshiners brodata Sunset bleumarin
Rochie Starshiners brodată Sunset bleumarin

Rochie Starshiners brodata Oasis alba
Rochie Starshiners brodată Oasis albă

Rochie Starshiners brodata Paradise neagra
Rochie Starshiners brodată Paradise neagră

Rochie Starshiners brodata Lagoon alba
Rochie Starshiners brodată Lagoon albă

Rochie Starshiners brodata Crystal corai
Rochie Starshiners brodată Crystal corai

Rochie Starshiners brodata Tahiti alba
Rochie Starshiners brodată Tahiti albă

Toate rochiile brodate din colecția Starshiners Tropical Paradise le găsești aici.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele din domeniul modei și al decorațiunilor interioare, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online pentru tine și familia ta.

Acestea au fost recomandările de rochii brodate, rochii pe care le poți comanda online. Îți multumesc pentru vizită! Happy Shopping!