12 sutiene superbe cu broderie și dantelă

Dă-i unei fete pantofii potriviti și va cuceri lumea” spunea Marilyn Monroe. De acord, dar câteodată parcă avem nevoie de mai mult decât o pereche de pantofi. Degeaba mă încalț cu cei mai frumoși pantofi dacă părul nu-mi stă bine.

Combinația câștigătoare, în care simți că poți cuceri lumea este pantofi eleganți, coafură impecabilă și lenjerie intimă supebă. Atunci țineți-vă bine! Glumesc :) !

De cele mai multe ori un sutien care-ți vine perfect, sexy, îți poate schimba dispoziția într-una mult mai îndrăzneață, mai veselă, mai jucăușă. Nu trebuie să fie la vedere, trebuie doar să știi tu că îl porți și că arăți superb în el.

La începutul anului am promis că mă voi îmbrăca mai mult în culori deschise. Acum că a venit deja căldura, am făcut rocada de la hainele de iarnă la cele de vară, deci au apărut în dulap multe tricouri, cămăși și topuri în nuanțe deschise: alb, crem, roz prăfuit și blue serenity pentru care am făcut o pasiune :) .

Am observat că sutienele deschise la culoare nu îmi mai vin perfect, deși cântarul se încăpățânează să arate aceleași cifre. Anul acesta se poartă foarte mult sutienele cu broderie fină și dantelă, de aceea spre aceste modele îmi concentrez atenția.

Dar înainte de a analiza ofertele magazinelor online de lenjerie intimă pentru femei trebuie să fiu sigură că aleg mărimea corectă.

Pentru că aproximativ 80% dintre femei poartă mărimea greșită la sutien îți prezint mai jos modalitatea corecta de a te măsura. Aceste măsurători trebuie efectuate măcar o dată pe an, indiferent de unde alegi să-ți cumperi sutienele, online sau offline.

Cum să te măsori pentru a alege mărimea corectă a sutienului

  1. Măsoară pieptul. De preferat este să folosești un centimetru bandă. Poziția centimetrului trebuie să fie cât mai orizontală. Ideal ar fi să te ajute cineva cu ajustarea centimetrului la spate. Trebuie să măsori cât mai fix, dar fără să te strângă. Circumferința se măsoară în partea cea mai lată a pieptului, peste sfârcuri.
  2. Al doilea pas este măsurătoarea exact sub sâni. Această măsurătoare este deosebit de importantă deoarece este aferentă părții din sutien care susține tot pieptul.

Mărimea standard a unui sutien reprezintă combinația dintre cele două măsurători. Cea de sub sâni reprezintă cifrele din mărimea sutienului. Diferența dintre măsurătoarea de la punctul 1 și cea de la punctul 2 indică volumul cupelor, astfel:

  • dacă ai obținut o diferență mai mică de 2,5 cm între cele două măsurători, atunci ai nevoie de cupa A (cea mai mică);
  • cupa B reprezintă o diferență de 2,5 – 6,5 cm;
  • cupa C reprezintă o diferență de 6,5 – 9 cm;
  • cupa D reprezintă o diferență de 9 – 11,5 cm;
  • cupa E reprezintă o diferență de 11, 5 – 15 cm;
  • dacă diferența dintre cele două rezultate depășește 15 cm, ai nevoie de cupa F.

Dacă ai aflat răspunsurile la măsurători și ai consultat încă o dată tabelul de mărimi (în cazul în care te decizi să-ți comanzi online), atunci ești gata să cauți sutienul perfect pentru tine.

Mai jos am făcut o selecție de sutiene superbe cu broderie și dantelă fine, sutiene de calitate la prețuri foarte avantajoase.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre sutienele cu broderie care îți plac și ție. Vei fi redirecționată către pagina magazinelor de lenjerie intimă recomandate de unde le poți comanda online.

Sutiene sexy cu broderie și dantelă

Sutien Campi
Sutien Campi

Sutien Chantal
Sutien Chantal

Sutien Triumph Amourette
Sutien Triumph Amourette

Sutien Angelia
Sutien Angelia

Sutien Heaven half
Sutien Heaven half

Sutien Esprit mov prafuit
Sutien Esprit mov prafuit

Sutien Esotique Tia
Sutien Esotique Tia

Sutien Flowery cu broderie si dantela
Sutien Flowery cu broderie si dantela

Sutien elegant Enchanted Essence
Sutien elegant Enchanted Essence

Sutien Wonderbra Ultimate Strapless Lace
Sutien Wonderbra Ultimate Strapless Lace

Set Greyla sutien, chilot si portjartier
Set Greyla sutien, chilot și portjartier

Set Obsessive Rosana
Set Obsessive Rosana

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de sutiene cu broderie și dantelă, modele pe care să le cumperi ușor online, conform instrucțiunilor de măsurare. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: undercoverlingerista.blogspot.ro