Cum să alegi suportul pentru reviste și cărți potrivit

Tot căutând inspirație  pentru ce să gătesc în fiecare zi am adunat de-a lungul timpului o mulțime de cărți și reviste. Pe unele dintre ele chiar le folosesc săptămânal, unele fiind speciale pentru ocazii ca Paștele sau Crăciunul.

Dar au nevoie de un loc al lor, de unde să știu că le pot găsi și să nu mai pierd timp căutându-le prin sertare.

Așa că am căutat pe la magazinele online suporturi drăguțe pentru reviste și cărți. Înainte de a alege un suport pentru reviste și cărți trebuie să știi ce model ți se potrivește.

Cum alegi suportul pentru reviste și cărți potrivit?

  1. Cel mai important aspect al alegerii suportului pentru reviste și cărți este spațiul. Dacă ai un spațiu mărișor poți opta pentru un suport din lemn masiv sau pentru unul rotativ. Poți alege chiar și o măsuță de cafea cu suport de cărți încorporat. În cazul în care nu ai mult loc disponibil pentru suportul pentru reviste și cărți trebuie să alegi un model care se poate prinde pe perete, sau unul de dimensiuni reduse, poate chiar pe colț pentru a profita de orice spațiu liber.
  2. Destinatarul suportului pentru reviste și cărți este un copil? Atunci trebuie să alegi un suport pe podea, care să poată fi ancorat de perete și să nu fie foarte înalt. Pentru persoane în vârstă sau cu mobilitate redusă trebuie să alegi un suport pentru reviste și cărți de dimensiuni reduse care să poată fi așezat cât mai aproape de persoană.
  3. Dacă ai mobilier clasic din lemn poți alege un suport din același material pentru a se potrivi cu decorul. Suporturile metalice pentru reviste și cărți se potrivesc unui decor modern, minimalist.
  4. Nu în ultimul rând trebuie să știi de ce buget dispui atunci când vrei să-ți cumperi un suport pentru reviste și cărți. Cele mai ieftine sunt cele mici, din plastic, pe când cele din lemn masiv au prețuri mai ridicate.

Dacă ți-ai făcut o idee despre ce tip de suport pentru reviste și cărți ai nevoie, te invit să arunci o privire peste selecția de mai jos.

Suporturi petru reviste și cărți

Am selectat cele mai interesante tipuri de suporturi pentru reviste și cărți pe care le-am găsit la magazinele online preferate, de la cele mai ieftine la unele mai scumpe.

Dă click pe imaginile suporturilor pentru reviste și cărți care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde le poți cumpăra.

Suport Bonsai alb
Suport Bonsai alb

Suport ziare si reviste Frisbee
Suport ziare și reviste Frisbee

Suport pentru reviste Natural
Suport pentru reviste Natural

Suport pentru reviste si carti
Suport pentru reviste și cărți

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de suporturi pentru reviste și cărți pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: