6 suporturi de încălțăminte care îți vor înfrumuseța holul

Fiecare lucru trebuie să aibă locul lui în casă pentru a ști de unde să-l iei atunci când ai nevoie. Așa este și cu încălțămintea.

Dacă nu vrei să pierzi vremea căutând în fiecare dimineață după acea pereche de botine sau cizme care să se potrivească perfect ținutei tale îți trebuie un suport de încălțăminte. În acest fel poți alege perechea de încălțăminte perfectă outfitului tău, vezi rapid ce opțiuni ai, iar ordinea și organizarea nu au de suferit.

În funcție de spațiul disponibil ai mai multe variante de suporturi de încălțăminte dintre care să alegi. Am căutat pe la magazinele online din România și am selectat 6 suporturi de încălțăminte drăguțe, la prețuri rezonabile.

Suporturi de încălțăminte – recomandări online

Pantofar 3 usi alb lucios
Vezi preț eMag!

Un pantofar alb este perfect pentru spații mici. Albul nu îngreunează, dimpotrivă luminează holul iar imaginea de ansamblu va fi una simplă, curată și liniștitoare. Pantofarul alb de mai sus este din MDF, cu finisaje lucioase. Are 3 uși și o capacitate de a găzdui 18 perechi de pantofi. Datorită faptului că este îngust, se poate monta în spatele ușii, la intrare, câstigându-se astfel spațiu prețios.

Pantofar Asus
Vezi preț eMag!

În oferta eMag am găsit și pantofarul de mai sus, un model combinat de suport de încălțăminte cu rafturi și uși. Este util pentru ca rafturile sunt ușor de accesat, poți pune acolo încălțamintea pe care o folosești mai des, iar în interior poți depozita orice vrei tu din categoria încălțăminte și accesorii diverse.

Vezi întreaga ofertă de suporturi de încălțăminte de la eMag!

Suport incaltaminte tip bancheta
Suport încălțăminte tip banchetă

Suport incaltaminte
Suport încălțăminte

Dacă simți nevoia unei banchete/suport pentru încălțăminte am găsit la Somproduct un model super drăguț. Are dimensiuni micuțe, culori deschise, linii simple, ceea ce îl recomandă a fi ideal pentru holuri mici.

Următorul suport de încălțăminte din selecție face parte tot din colecția magazinului online Somproduct. Este un suport de încălțăminte extrem de simplu, pe care îl poți monta cu ușurință și singură, conform instrucțiunilor.

Vezi toată oferta de suporturi de încălțăminte și pantofare de la Somproduct!

Pantofar de usa
Pantofar de ușă

Suport pentru incaltaminte de perete
Suport pentru încălțăminte de perete

Din oferta magazinului online Totalcomenzi am ales un suport de încălțăminte care se montează pe ușă. Acest model are 12 nivele, deci este deosebit de încăpător pentru încălțămintea întregii familii. Are o capacitate de 36 de perechi de pantofi.

Pantofii și cizmele tale vor fi organizate și depozitate într-un singur loc cu ajutorul suportului pentru încălțăminte de perete, folosind optim spațiul din casă. Suportul pentru încălțăminte se fixează între tavan și podea, înălțimea acestuia fiind reglabilă. Poți depozita până la 30 perechi de pantofi și 6 perechi de cizme. Singura „problemă” pe care o văd la acest suport de încălțăminte este faptul că trebuie tot timpul să scot scara pentru a lua pantofii de pe rafturile de sus, cele aproape de tavan.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de suporturi de încălțăminte și pantofare, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: