3 seturi Lego Frozen pentru copii mai mari de 5 ani

Dacă ar trebui să aleg câteva jucării pe care le-aș păstra și când Alexia va mai crește ar fi seturile Lego. Avem câteva în colecție, de la cele cu piese mari, perfecte pentru copiii mai mici, la cele cu piese minuscule, care ne țin legate de masa de lucru până le terminăm.

Construcțiile Lego sunt o activitate pe care o facem cu plăcere împreună, cu orele câteodată. Mai ales când suntem nevoite să stăm în casă mult timp: când este foarte frig afară sau când este bolnavă.

Am pornit pasiunea pentru seturile Lego cu unele mai mici, specifice vârstei, dar acum cred că a venit momentul să ne aventurăm spre cele mai complexe, cu piese multe.

Alexia vrea neapărat setul Frozen, cel cu castel și cu personajele Anna și Elsa.

A văzut ea o reclamă la televizor la setul Lego Frozen cu castelul Elsei. Deja a început să pună bani la pușculiță pentru a ne ajuta să-l cumpărăm.

Bineînțeles că am căutat și eu pe internet, la magazinele online, seturi Lego Frozen, poate le găsim mai ieftin.

Sunt direct interesată de achiziție pentru că și mie îmi face plăcere să construim împreună. După o zi lungă în fața calculatorului, o sesiune de construcții cu piese Lego mă relaxează și în același timp petrec clipe plăcute alături de Alexia.

Am găsit online 3 seturi de Lego Frozen, fiecare cu personaje din celebrul film Disney, perfecte pentru copii mai mari de 5-6 ani.

Dă click pe poze dacă ești interesată de seturile Lego Frozen. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Seturi Lego Frozen – de unde le cumpăram ieftin online

Setul Lego Frozen Castelul strălucitor de gheață al Elsei se adresează copiilor mai mari de 6 ani. Conține 292 de piese și 3 minifigurine: Anna, Elsa și Olaf. Cei trei prieteni Frozen se pot distra pe pârtie, se pot juca De-a v-ați ascunselea în spatele castelului. Dar mai întâi trebuie construit! :)

Lego Frozen Petrecerea de la castelul Arendelle
Lego Frozen Petrecerea de la castelul Arendelle

Setul Lego Frozen Petrecerea de la castelul Arendelle contine 477 piese și 2 minifigurine: Anna și Elsa. Este cel mai complex dintre cele trei seturi Lego Frozen din selecție. Puteți căuta prin castel cadourile Annei, dați minifigurinele pe tobogan, amenajați măsuța cu dulciuri, speciale pentru ziua ei, un mini candybar.

Setul Lego Frozen Anna și Kristoff și aventura lor cu sania conține 174 de piese și 2 minifigurine: Anna și Kristoff. Aceștia pornesc într-o aventură cu sania pentru a aduce din nou primăvara în Arendelle.

Nu sunt de acord cu limita superioară de 12 ani a seturilor Frozen.

Construcțiile Lego pot fi o activitate relaxantă și pentru adulți. Am încercat și cărțile de desenat pentru adulți, ca activitate împotriva stresului, dar mai mult am reușit să mă frustez. Așa că am rămas la construcția de puzzle-uri și seturi Lego.

Te interesează și alte seturi de construcție Lego și alte jucării pentru copii? Vizitează catalougl Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost seturile Lego Frozen pentru copii mai mari de 5 ani, seturi pe care le poți comanda online la cele mai bune prețuri. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: thefrozengames.com