12 scaune moderne pentru un living superb

Living mare, mobilă puțină, minimalistă, gamă de culori neutră. O cameră pe gustul meu :). Parcă rămâne totuși un loc liber, un spațiu unde simți nevoia de culoare, de ceva deosebit, dar în același timp simplu, care să atragă privirile.

Și uite așa te trezești cum cauți cu disperare scaune de living în toiul nopții.

Pentru a-ți ușura misiunea am selectat 12 scaune de living care mi-au plăcut din oferta magazinelor online de mobilă și decorațiuni interioare.

La ce trebuie să fii atentă pentru a alege un scaun de living potrivit

  1. Culoarea scaunului/scaunelor de living este importantă în alegerea celui potrivit spațiului tau. În funcție de culorile pe care le ai în living poți merge în două direcții. Prima ar fi să alegi un scaun de living în tonurile pe care le ai deja pentru a crea un spațiu primitor. A doua direcție ar fi să alegi un scaun de living într-o culoare îndrăzneață și să faci din el punctul focal al camerei. Poți opta și pentru alte mici decorațiuni în aceeași gamă de culori cu a scaunului de living: o vază drăguță, un buchet de flori sau câteva perne decorative.
  2. Pe lângă factorul cromatic, cel de confort este un încă punct cheie în alegerea scaunelor moderne de living. Asta dacă vrei să le folosești și nu sunt exclusiv doar de decor sau pentru somnul pisicii. Aici e mai greu cu scaunele moderne de living. Ele merg pe linii simple, cu multe unghiuri drepte, care nu par a fi confortabile. Dar cu ajutorul unei perne până și cele mai pătrățoase și mai incomode scaune se pot transforma.
  3. Materialul scaunului de living trebuie să fie în concordanță cu camera. Un scaun de living din piele este potrivit unei camere cu decor clasic. Un scaun tapițat este perfect pentru cei care nu vor să facă niciun compromis între culoare sau patern deosebit și confort. Un scaun din metal cu plastic va arăta mai modern decât cel din piele dar ar fi și mai incomod decat cel tapițat.

Scaunele moderne au avantajul de a se potrivi și cu livingurile mari, dar și cu cele mici datorita designului simplu, minimalist.

Scaune moderne de living – recomandări online

Dă click pe poze pentru a afla cât costa scaunele moderne de living din selecția de mai jos. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde le vei putea cumpăra.

Scaun Lois metal blue
Scaun Lois

Scaun Tingo metal green
Scaun Tingo verde

Scaun Tingo yellow
Scaun Tingo galben

Scaun Pascal
Scaun Pascal

Scaun Kyla
Scaun Kyla

Scaun tapitat cu stofa Safari
Scaun tapițat cu stofă Safari

Scaun din metal tapitat
Scaun din metal tapițat

Scaun din lemn tapitat Karla
Scaun din lemn tapițat Karla

Scaun din metal tapitat Semir
Scaun din metal tapițat Semir

Taburet cu spatar Vogue
Taburet cu spătar Vogue

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de scaune moderne de living, modelele care mi-au plăcut de la magazinele online de mobila și decorațiuni interioare. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: