Cum sarbatoresc bloggeritele bacauance Ziua Europei

Dupa o serie de saptamani foarte agitate, cu multe proiecte, lucruri si planuri de pus la punct, am ajuns in sfarsit (alive and well) in sambata de 9 mai, zi in care a avut loc a doua intalnire a bloggeritelor din Bacau.

Daca la prima intalnire am fost 6 bloggerite, la cea de-a doua intalnire ne-am adunat 15 femei frumoase, cu povesti interesante, fiecare unica prin experiente, aspiratii, unite de o mare pasiune: blogul.

Pe 9 mai s-a sarbatorit Ziua Europei. Deci ne-am imbracat conform diferitelor stiluri vestimentare specifice tarilor vechiului continent: Franta, Scotia, Spania, Anglia, Rusia, Romania, Italia, Grecia.

bloggerite-bacau-may-meeting-#2
Diana, Sonia, Claudia, Elena Corina, Oana, Roxana, Bianca, Monica, Anca, Andreea, Andreea, Daniela, Alina, Adina, Elena

Organizatoarele furnicute ale acestei intalniri au fost Anca, Adina si Alina. Le multumesc pe aceasta cale pentru toata munca depusa. Fetelor, cred ca ati descoperit secretul zilei de 30 de ore. Va rog sa mi-l comunicati si mie!

Blogurile bloggeritelor bacauance le gasesti mai jos, in ordinea din poza, de la stanga la dreapta:

Am baut cocktail-uri delicioase, ceaiuri sanatoase si am gustat prajiturele tot la Mignon Caffe, semn ca ne-a placut locatia.

bloggerite la poza

Poate unora 4 ore de discutii li se pare mult, dar pentru 15 femei aceste ore au trecut ca 2-3 secunde. Am reusit sa ne prezentam un pic fiecare, sa vorbim despre pasiuni si despre ce ne-a indemnat sa o luam pe calea online-ului. Mi-ar placea sa vorbim si despre planuri de viitor, despre directia spre care am vrea sa se indrepte blogurile noastre, ce obiective si asteptari avem fiecare.

Pentru mine intalnirea a fost o relaxare binemeritata dupa o perioada super incarcata. Am simtit ca am lasat in urma orice fel de griji, m-am delectat cu glume, cu povesti de viata si pasiuni, mi-am incarcat bateriile mai pe scurt. Si pe langa relaxare si socializare, am mai fost recompensata si cu multe cadouri din partea sponsorilor.

Un mic preview al cadourilor primite de la sponsorii evenimentului aveti in fotografiile de mai jos.

cadouri sponsori intalnire 9 mai

Multumesc sponsorilor pentru cadourile oferite bloggeritelor bacauance: Sleek Makeup Romania, Makeup Shop RomaniaFarmec, Flormar, Okian, Gamarde Romania, Gloves In A Bottle Romania, Mignon CaffeElmiplant, Dove, B.U. Romania, STR8myway Romania, Irina Mitrofan, Independent Usborne OrganiserFamous Luxury Perfumes, triodeluxe.ro, Solaris – Belsug din naturaGreen Sugar.

cadouri sponsori may meeting

Toate participantele la intalnirea din mai a bloggeritelor din Bacau au primit un Certificat de blogging, o amintire a intalnirii noastre (o idee foarte buna, o atentie la detalii iesita din comun a organizatoarelor :) ).

certificat de blogging

Ma bucur ca v-am cunoscut si imi doresc sa mai repetam evenimentul!


Publicat

în

de către

Etichete: