10 sandale elegante care îți vor tăia răsuflarea

Tocmai m-am întors dintr-o mini-vacanță. Mini pentru că sper să ajung și în una maxi anul acesta :) . După 3 zile petrecute în București, m-am întors acasă plină de idei, de inspirație, cu gândul la nenumărate articole de îmbrăcăminte și mai ales încălțăminte pe care mi le doresc.

Într-una din serile petrecute în capitală am ieșit la plimbare și la joacă bineînțeles cu fetița. În numai 5 minute „am ochit” o mulțime de ținute care mi-au plăcut. Cel mai mult mi-a rămas gândul la o rochie lungă despicată în sus pe picior într-o nuanță superbă de roz fucsia și la o pereche de sandale elegante bej.

Rochia ca rochia, dar când am observat sandalele am simțit cum mi se oprește respirația pentru 2-3 secunde. De mult nu am mai rămas atât de impresionată de o pereche de sandale cu toc, elegante, perfecte pentru rochiile lungi si vaporoase de vară.

De aceea mi-am propus să caut pe la magazinele online sandale elegante, cu toc înalt care să vă taie și vouă respirația. Am făcut o scurtă selecție de 10 modele, din categorii de prețuri diferite, unele mai scumpe, altele mai ieftine.

Dacă te interesează mai multe detalii despre sandalele din selecția de mai jos trebuie doar să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinelor online recomandate, de unde vei putea cumpăra perechea de sandale care îți place.

Sandale elegante cu toc înalt care îți vor tăia respirația

Sandale Enzo Angiolini
Sandale Enzo Angiolini

Sandale Ted Baker
Sandale Ted Baker

Sandale BCNGMaxAzria
Sandale BCBGMaxAzria

Sandale L.A.M.B.
Sandale L.A.M.B.

Sandalele pe care le-am admirat și pe care mi le-am dorit de cum le-am văzut seamăna foarte bine cu modelul L.A.M.B. de mai sus. Ca și colectie, L.A.M.B. include o mulțime de modele de încălțăminte care îmi plac, toate moderne, nonconformiste, un pic cu o tentă rock parcă. Cel puțin așa mi se pare mie :) .

L.A.M.B. este brandul lui Gwen Stefani, cântăreață recunoscută pentru stilul ei original și nonconformist, care reușește să rămână în tendințe și la vârsta de peste 40 de ani. Apropo, sandalele L.A.M.B.de mai sus sunt la reducere și sunt disponibile pe mai multe variante de culori.

Sandale Michael Antonio
Sandale Michael Antonio

Sandale Mineli Boutique
Sandale Mineli Boutique

Sandale Michael Antonio
Sandale Michael Antonio

Sandale Rachel Zoe
Sandale Rachel Zoe

Sandale Jumex
Sandale Jumex

Sandale Dumond cu toc stiletto negru
Sandale Dumond cu toc stiletto negru

Tocuri amețitoare, culori frumoase, barete, detalii care fac diferența între sandalele obișnuite, de zi cu zi și cele pentru care faci o pasiune. Măcar până când vezi o altă pereche de sandale elegante și mai frumoase :) .

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de sandale elegante, modele pe care atunci când le vezi ți se taie respirația de emoție. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

www.fashionsquad.com
Sursă foto