Rujul violet închis – cum să te machiezi ca să te avantajeze

Sezonul de toamnă-iarnă este ideal pentru nuanțele reci, închise, atât în modă cât și în materie de make-up.

Culorile închise de rujuri sunt cu siguranță în tendințe în această iarnă. Există mai multe nuanțe dintre care poți alege. Rujurile foarte populare în această iarnă sunt cele violet, cele burgundy și cele maro.

Azi m-am gândit să-ți recomand rujuri violet închis și să studiem împreună câteva „make-up tips” pentru a fi sigure că această nuanță ne avantajează indifernt de tenul fiecăreia.

Am realizat și o selecție de idei de machiaj pentru puțină inspiratie și pentru a putea alege unul care se apropie cel mai mult de tonalitatea tenului nostru.

Prima regulă și cea mai importantă în machiaj atunci când vrei să porți un ruj de culoare închisă este să adaptezi tonul pielii la culoarea rujului.

Vrem ca tonul pielii sa fie unul rece.

Dacă ai tenul deschis ca și mine (gândește-te la Alba ca Zăpada) trebuie să fii atentă la nuanța de blush folosită dar și la cantitate. Mai puțini bujori roșii, dar nici un fond de ten prea deschis. Trebuie găsit un echilibru între fondul de ten și blush.

Fii atentă la restul machiajului. Ca și la ținute, îți trebuie un singur punct de atracție. Pentru că rujul violet este puternic, păstrează restul machiajului cât mai simplu. Când buzele sunt într-o culoare puternică, machiajul ochilor trebuie să fie cât mai natural. Și invers, atunci când machiajul ochilor este unul deosebit, alege o culoare neutră, naturală pentru ruj.

Rujul violet ar trebui să facă parte din machiajul de seară, dar dacă ești îndrăzneață îl poți adapta și pentru zi.

O piele fără cusur îți va îmbunătăți make-up-ul cu ruj violet. Deci atenție la eventualele imperfecțiuni dar și la fondul de ten ales. Îți recomand fondul de ten Yves-Rocher împreună cu corectorul din aceeași gamă.

La produsele de machiaj, ca și la îmbrăcăminte și încălțăminte, recomand calitatea.

Nu vrei un ruj violet care să se întindă, care să păteze tot ce întâlnește în cale, să dispară de pe buze in 10 minute si mai ales să nu se așeze perfect pe buze.

Poate că la rujurile naturale conturul nu se observă atât de mult, dar la cel violet, orice mic defect de aplicare a rujului iese în evidență. Îți recomand rujurile violet cu rezistență mare, eventual aplicate cu o pensulă specială pentru a avea rezultate excelente.

Un ruj violet de calitate poate fi un cadou perfect pentru tine sau pentru o prietenă, pentru că tot se apropie Crăciunul.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Ce zici, vei încerca rujul violet închis în aceasta iarnă? Măcar într-o seară în club! Pentru zi mi se pare prea îndrăzneț, dar pentru seară îmi place. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: