12 rochii de zi cu volane pentru o vară incendiară

Totul a început de la mânecile cu volane, care au apărut timid pe podiumurile de modă acum câteva sezoane. Moda volanelor a continuat cu peplumul, trend care a rezistat bine multe sezoane. În această vară tendințele s-au extins la rochii de zi, dar și la modelele elegante de seară, unde volanele sunt puncte de atracție atent alese pentru a pune în evidență silueta feminină.

Pentru multe dintre noi rochiile cu volane ne aduc aminte de anii copilăriei, când parcă toate eram îmbrăcate la serbări cu rochii cu cât mai multe volane și funde mari în păr. Pentru a depăși această imagine, pentru a evolua stilistic adoptând trenul rochiilor de zi cu volane ar trebui să fim atente la câteva aspecte.

# Mare grijă în alegerea accesoriilor

Volanele, în special cele mari, supradimensionate, țin loc de accesorii. Deci cu cât mai puține accesorii cu atât mai bine. Dacă rochia de zi cu volane este monocromă, atunci poți opta pentru o pereche de cercei simpli, tip bobiță și o serie de brățări. În schimb dacă rochia de zi cu volane este foarte colorată atunci accesorizeaz-o dar cu un ceas la mână.

# Studiază bine unde sunt amplasate volanele

În funcție de croială, de volum și de poziționare volanele unei rochii îți pot pune în evidență silueta sau din contra o pot dezavantaja.

Dacă vrei să pari mai înaltă stai departe de volanele din partea de jos a rochiilor. Alege o rochie cu volane aplicate pe verticală, pentru a alungi silueta.

Dacă ai bust generos nu ar trebui să alegi o rochie cu volane în partea superioară, pentru că acestea adaugă și mai mult volum unde nu trebuie. Poți miza pe o rochie ușor mulată în partea superioară, talie evidențiată și volane în partea de jos pentru a crea efectul de siluetă tip clepsidră.

Am căutat la magazinele online preferate rochii de zi cu volane, modele ieftine, accesibile ca preț, din materiale frumoase, de vară, cu o croiala care să avantajeze orice tip de siluetă.

Am selectat 12 astfel de rochițe de zi cu volane. Prețurile modelelor alese variază între 89 lei și 349 lei.

Rochii de zi cu volane pentru femei

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre rochiile de zi cu volane care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le vei putea cumpăra.

Rochie Answear Because of you
Rochie Answear Because of you

Rochie din voal Yannis roz prafuit
Rochie din voal Yannis roz prăfuit

Rochie R Edition
Rochie R Edition

Rochie alba Zee Lane Denim
Rochie albă Zee Lane Denim

Rochie R Edition roz
Rochie R Edition roz

Rochie Mango Mochi
Rochie Mango Mochi

Rochie cu volane Bodyflirt
Rochie cu volane Bodyflirt

Rochie Missguided
Rochie Missguided

Rochie neagra Villa Mango
Rochie neagră Villa Mango

Rochie alba de zi cu volane Vila
Rochie albă de zi cu volane Vila

Rochie neagra Only Bubba cu volane
Rochie neagră Only Bubba cu volane

Rochie galbena Closet cu volane ample
Rochie galbenă Closet cu volane ample

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de rochii de zi cu volane, modele ieftine în tendințe în acest sezon. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: