Rochii mamă fiică elegante pentru ocazii speciale

Cauți rochii mamă fiica elegante pentru evenimentele speciale din aceasta vară? Și eu caut pentru nunțile la care vom fi invitate.

Adevarul este că aceste seturi arată adorabil.

Chiar dacă ești nașă sau doar invitată la o nuntă în această vară, tu și fiica ta puteți arăta superb cu aceste seturi de rochii identice mamă fiică elegante.

Sunt și practice dacă stai să te gândești. Nu mai trebuie să-ți asortezi ținuta sau să te gândești la ce rochiță pentru fetițe să cumperi. Alegi același model de rochie eleganta și pentru tine și pentru fetița ta, iar partenerul ar putea purta un papion asortat cu voi.

Am căutat la magazinele online din România seturi de rochii mamă fiică elegante, perfecte pentru evenimentele și ocaziile speciale din această vară. Cele mai avantajoase prețuri și cele mai multe modele le-am găsit la Hainedevis.

Am selectat 4 seturi de rochițe mamă fiică, 2 pentru seară și 2 pentru evenimentele din timpul zilei.

Dă click pe poze pentru a afla cât costă rochiile mamă fiică. Vei fi redirecționată către magazinul online FashionUp, de unde le vei putea cumpăra.

Rochii mamă fiică –  modele ieftine online

Rochie fetite Venezia Marina
Rochie fetițe Venezia Marina

Rochie lunga fetite Venezia fiore
Rochie lungă fetițe Venezia fiore

Rochiile lungi mamă fiică de seară sunt perfecte pentru nunți și botezuri, pentru petreceri deosebite. Sunt realizate din aceleași materiale, cu aceeași croială. Mărimile rochițelor pentru fetițe sunt de la 2 ani până la 11 ani și au prețuri până în 200 de lei. Rochiile identice ale mamelor se achiziționează separat. Prețurile de vânzare ale rochiilor pentru mame sunt undeva în jurul a 350 de lei.

Rochie fetite Sweet Dream
Rochie fetițe Sweet Dream

Rochie fetite Summer Light
Rochie fetițe

Pentru petreceri ziua, în aer liber, pentru aniversări am ales două modele de rochițe mamă fiică identice de culoare alb-ecru, perfecte pentru temperaturile ridicate de vară. Țesătura din in discretă și ușoară, foarte finuță, este ideală pentru pielea micuțelor domnișoare.

Cel mai important aspect este că aceste rochii mamă fiică sunt realizate în România, au prețuri avantajoase, deci alegându-le sprijini o firmă locală, românească.

Găsești aici toată colecția de rochii mamă fiică de la Hainedevis.

Te interesează și alte modele de rochii elegante pentru nuntă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Aceastea au fost recomandările de rochii mamă fiică, modele ieftine pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: dhgate.com