Rochie de toamnă cu ghete Chelsea – DA sau NU?

Vara vezi peste tot femei purtând rochii, rochițe și tot felul de fustițe.

Odată cu schimbarea anotimpului femeile aleg cu preponderență pantalonii pentru tinutele lor zilnice. Rareori mai vezi câte o doamnă cu rochie și de cele mai multe ori poartă tocuri, înalte-înalte.

Încercând să țin cu dinții de vremea frumoasă și să evit și tocurile înalte am ales să port într-o însorită zi de toamnă o rochie cu print floral și ghete Chelsea.

Mă simt confortabil în negru, mai ales în sezonul mai rece, când îmi scot la iveală colectia de fifty shades of grey la categoria pulovere și bluze. Fără nicio legătură cu filmul, doar că chiar am o mulțime de haine în toate tonurile reci de la negru, la gri deschis.

La îndemnul soțului să mai port și eu culoare, am analizat, cu cele mai bune intenții, ce am prin dulap. Am hotărât că rochița cu print floral, cu bază tot pe negru este perfectă pentru a fi vedeta ținutei. Este compromisul perfect între culoare și dispoziția mea de negru & alb all day long.

Ținuta zilei – rochia neagră cu print floral

rochie-print-flori

Am purtat:

Multe dintre noi asociem rochiile cu încălțămintea cu tocuri. Atunci când înălțimea tocului este suportabilă, maxim 5-6 cm, mai ales dacă este seară, mă încalț elegant. Dar în timpul zilei prefer în 99% din cazuri încălțămintea foarte confortabilă: adidași sau ghete. O fi și pentru că merg foarte mult pe jos, mă relaxează plimbările, fie și cele scurte, până la cafeneaua preferată.

Pentru această rochiță cu print floral mi s-au părut mai potrivite ghetele Chelsea decât adidașii. Rochia este ușor asimetrică cu croială largă, cu decolteu în V dar nu foarte adânc, ca să arăt ce nu am :) .

Am încercat să o port și cu o geacă de blugi dar creierul meu setat pe ținute all-black a ales geaca din imitație de piele.

Nu am nimic împotriva tocurilor. Mă gândesc tot timpul cu admirație la femeile care poartă tocuri o zi întreagă. Poate că în această toamnă îmi voi găsi curajul și să port și ghete mai elegante, cu un pic de toc, că tot se poartă cel chunky, gros.

Sper că ți-a plăcut rochița mea „colorată” și modul în care am ales să o port. Mă poți urmări și pe Instagram unde postez zilnic tot ce îmi place: accesorii, ținute, poze cu pisica sphynx, inspirații pentru decor interior.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Aceasta a fost ținuta zilei, rochia asimetrică cu print floral pe care am ales să o port cu ghetele cele mai confortabile care există pe lumea asta. Îți multumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: