Ai grija de parul tau cu Remington Keratin Therapy!

Vrei parul drept sau ondulat? Taberele sunt impartite. Eu una sunt in ambele tabere, depinde de ce dispozitie am si de ocazie. Dar in ceea ce priveste sanatatea parului si aspectul exista o singura tabara. Toate femeile, indiferent de varsta si ocupatie isi doresc parul sanatos si stralucitor.

De aceea producatorii de produse de coafat si stilizat parul se intrec in a aborda noi tehnologii pentru a veni in intampinarea dorintei femeilor de a avea un par frumos si admirat de toata lumea.

S-a mai vorbit de terapia cu cheratina. Ce nu se spune, decat pe la colturi, este ca tratamentele chimice cu cheratina sunt destul de costisitoare si un pic controversate.

In ce consta tratamentul brazilian cu cheratina? Se pune pe par o solutie de cheratina care este asimilata de firul de par la caldura. Deci se foloseste si o placa de par pentru fixarea cheratinei si indreptarea de durata a acestuia. Rezultatele sunt spectaculoase, cel putin din poze :) . Totul e bine pana aici, pe hartie. In practica insa, la caldura aceasta substanta elibereaza formaldehida, produs deosebit de toxic pentru ochi si pentru sistemul respirator. Si mai este si cancerigena pe deasupra.

Nu toate produsele pentru indreptat parul cu aceasta tehnologie contin aceasta substanta, dar sunt si firme care inca refuza sa dea publicitatii informatii despre compozitia tratamentelor (daca contin formaldehida).

Deci atentie mare daca optati pentru indreptarea parului cu tratamente chimice cu cheratina.

Mai sigura mi se pare folosirea produselor cu Keratin Therapy de la Remington, care este dupa parerea mea liderul pe piata aparatelor de coafat si stilizat. Produsul meu preferat din gama Remington Keratin Therapy este placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590. Mai jos iti spun si de ce.

5 motive pentru care am ales placa de par Remington Keratin Therapy Pro S8590

1. Ofera cu 57% mai multa protectie impotriva deteriorarii sau ruperii firelor, si asta datorita invelisului de cheratina.

2. Se incalzeste deosebit de repede, in aproximativ 10-15 secunde.

3. Poti alege temperatura dorita: de la 160 la 230 de grade.

4. Datorita tratamentului cu cheratina, parul ramane drept mai mult timp. Adica nu mai este nevoie sa-ti indrepti parul zilnic.

5. Un mic secret. Pentru ca are placile inguste poti folosi aceasta placa si pentru a-ti ondula parul. Aici gasesti un tutorial foarte bun daca vrei sa-ti ondulezi parul cu o placa de par.

De unde poti cumpara online placa Remington Keratin Therapy Pro S8590

Preturile nu difera foarte mult de la un magazin online la altul, dar te las pe tine sa alegi de la ce magazin sa o achizitionezi. Poate ai vreun voucher sau vreun cod de reducere la un anumit magazin si o poti cumpara mai ieftin.

Mai gasesti placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy aici si aici.

Toata gama de produse Remington Keratin Therapy o gasesti aici.

Te poti abona la newsletter si vei fi tot timpul la curent cu ultimele promotii si reduceri ala magazinelor onine din Romania.

Acestea au fost parerile si experientele mele cu Remington Keratin Therapy. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!