Reduceri de până la 40% la lenjerie intimă de calitate

Reduceri! Discounts! Sales! Sloganuri pe care le vedem peste tot, mai ales pentru că se apropie finalul perioadelor de lichidări de stoc pentru articolele  de vară. Poate că sandale și topuri decupate nu vom mai cumpăra până anul viitor, dar reducerile la lenjerie intima de calitate ne interesează indiferent de sezon.

Un trend prinde puteri, cel putin în Statele Unite: no bra, fără sutien. Nu am nimic împotriva celor care îmbrățișează acest trend. Sutienul este primul lucru pe care îmi vine să-l dau jos imediat ce intru în casă, dar de aici până la a merge pe stradă fără sutien sau bustieră este drum lung.

Deci rămâne stabilit. Cred că este valabil pentru marea majoritate a doamnelor și domnișoarelor. Vom purta în continuare sutien, cât mai comfortabil cu putință.

Pentru ca un sutien să fie comfortabil trebuie ca mărimea să fie potrivită și să aibă materiale de calitate. De aceea atunci când caut sutiene online sau orice alt articol de lenjerie arunc o privire peste oferta magazinului online Astratex.

Momentan, până pe data de 02 septembrie 2015 Astratex are o campanie de reduceri de până la 40% la o mulțime de articole de lenjerie intimă.

Dar să luăm pe rând reducerile Astratex:

  • cele mai importante articole de lenjerie sunt bineînțeles sutienele. Alese potrivit te avantajează, îți complimentează formele, îți îmbunătățesc postura. Toate sutienele la reducere le găsești aici. Mai nou prefer sutienele fără cusături, dar cu întărituri, ca cel roz selectat mai jos. Sunt mai comfortabile și mai discrete decât sutienele clasice cu balene.
  • chiloții sunt și ei importanți, mai ales când porți haine din materiale subțiri, prin care se observă orice fel de urmă de lenjerie, gen rochiile mulate pe care le-am tot văzut toată vară, superbe de altfel. Ca și la sutiene atunci când port haine mulate prefer modelele fără cusături, cu banda cât mai lată, cum sunt cei de mai jos. Poate că nu ți se par atât de importanți, dar chiloții pot ruina o ținută. Trucul meu: îi aleg fără cusaturi, cu bandă lată. Din când în când îmi mai cumpăr și chiloți cu banda mai îngustă, dar îi aleg cu o mărime mai mare față de cea pe care o pot de obicei tocmai pentru a fi sigură că nu mă vor strânge și vor forma acei colăcei atât de inestetici. Astratex are o colecție impresionantă de chiloți din materiale de calitate. Modelele semnalizate cu bulină sunt la reducere. Toate modelele de chiloți Astratrex le găsești aici.
  • articolele sport sunt și ele la reducere până pe 02 septembrie 2015. Găsești tot felul de bustiere și sutiene speciale pentru activități sportive.

Lenjerie intimă de calitate – recomandări online

Sutien Adjust Sport
Sutien Adjust Sport

Chilot modelator fara cusaturi
Chilot modelator fără cusături

Sutien One piece intarit
Sutien One piece întărit

Chilot laser microfibra
Chilot laser microfibră

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de lenjerie intimă de calitate cu prețuri reduse cu până la 40%, modele pe care le poți comanda ușor online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: