Reduceri de până la 80% la genți, parfumuri, îmbrăcăminte

Săptămâna cea mai depresivă a anului începe bine cu campania „Nopțile albe ale shopping-ului”. Reducerile se ridică până la 80% la cărți, parfumuri, genți și tot ceea ce ține de fashion.

Dacă tot nu ieșim din casă decât în caz de forță majoră, măcar să cutreierăm magazinele online în căutare de chilipiruri.

„Nopțile albe ale shopping-ului” este o campanie de lichidare de stocuri. Deci dacă ai ceva bani puși deoparte, poți arunca un ochi peste reducerile de la Elefant.

Cele mai interesante și totodată avantajoase reduceri le-am găsit la categoria Fashion și la cea de genți. Găsești îmbrăcăminte de sezon de la 19,90 lei și încălțăminte de la 27,90 lei.

Nici categoria parfumuri nu scapă fără lichidări de stocuri. Îmi place foarte mult parfumul Calvin Klein Eternity Aqua, chiar dacă nu este la reducere, momentan. Este foarte discret, are câteva esențe florale, dar nu foarte puternice. Mi se pare unul dintre cele mai discrete și totodată elegante parfumuri pe care le-am încercat.

Nu este acel parfum care rămâne pe scara blocului, de știi că a trecut vecina mai devreme pe acolo. Se simte doar când cineva se apropie de tine.

Dar să reluam discuția despre reducerile de la Elefant. Această campanie de discount-uri masive „Nopțile albe ale shopping-ului” va fi valabilă până pe data de 24 ianuarie, deci ai tot timpul să te gândești ce-ți lipsește din garderobă sau din bibliotecă, pentru că sunt reduceri și la cărți și ebook-uri.

Eu am ales câteva articole vestimentare, accesorii și cosmetice, unele basic, care pot fi purtate indiferent de sezon, și la birou dar și la ieșiri în oraș.

Lichidări de stocuri la Elefant – preferatele mele

reduceri elefant ianuarie nopti albe de shopping

Nu puteau lipsi din lista preferatelor:

  • un ceas Fossil;
  • o cămașă albă basic, cu un raport calitate/preț deosebit de avantajos.
  • o rochie negru cu alb, care poate fi purtată atât la birou cât și în oraș.
  • o pereche de botine elegante, cu toc înalt, care se potrivesc de minune cu rochia aleasă dar și cu o pereche de pantaloni office.
  • o geantă bej, din piele naturală, pe care o găsești în mai multe variante de culori.
  • o cremă hidratantă Clinique, una dintre cele mai bune creme pe care le-am folosit în toată viața mea. Deși are prețul destul de ridicat, crema Clinique merită investiția. Plus că are o textură atât de ușoară, se întinde și intră în piele atât de bine încât te va ține destul de mult timp.

Mai multe articole vestimentare basic, clasice în care merită să investești la reducerile de iarnă găsești aici.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter și să ne dai like pe Facebook.

Profită de reducerile de iarnă din campania Nopțile albe ale shopping-ului, sunt sigură că vei găsi ceva pe placul tău. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: