Printesa Celestia – unicornul cadou de Craciun

O stii pe Printesa Celestia, unicornul din seria de desene animate My Little Pony? I se face reclama pe aproape toate posturile TV pentru copii. Sunt sigura ca daca ai copii stii despre cine vobesc. Poate nu stii exact cum arata, pentru ca gama de ponei este foarte variata, dar dupa nume o recunosti.

Cand mergem la mall cu Alexia, bucuria noastra de 4 ani, trebuie neaparat sa trecem pe la Noriel, sa o salutam pe Printesa Celestia, unicornul cel mai dorit al momentului. In familia noastra, cel putin. Trebuie neaparat sa auzim ce spune, mai ales ca vorbeste in limba romana. Si are aripi stralucitoare (mare plus), si fiind si unicorn, are puteri magice (inca un mare plus). Parul lung, intr-o nuanta de violet, cu fire stralucitoare, este inca un atuu pentru Celestia. Violetul este culoarea preferata a Alexiei, momentan.

De fiecare data, ascultam ce are de spuns printesa Celestia, si imi aduce aminte ca acesta este cadoul de Craciun pe care si-l doreste din tot sufletelul ei. Incearca sa ma convinga de frumusetea printesei, de ce mult are nevoie de ea in colectia de ponei. Momentan ii are pe  Rainbow Dash, Rarity si Fluttershy (cam mica colectia, spune ea).

Spre deosebire de Craciunul anului trecut, cand dorea in fiecare zi alt cadou, acum stie foarte bine ce vrea sa-i aduca Mosul: neaparat pe Printesa Celestia. Iar eu trebuie sa ma asigur ca Mosul ii va indeplini aceasta dorinta arzatoare.

Din lipsa de timp si pentru ca inca mai pastram misterul cadorilor de Mos Craciun, imi este destul de greu sa ajung la mall de una singura pentru a-i indeplini dorinta de a o primi pe printesa Celestia. De aceea ma orientez spre magazinul online Noriel, de unde o pot comanda linistita, si primesc coletul in cateva zile, de preferat dimineata, cand Alexia este la gradinita.

Daca esti si tu in aceeasi situatie ca mine, o poti cumpara pe printesa Celestia, unicornul cadou de Craciun, dand click mai jos.

Printesa Celestia – My Little Pony

printesa celestia unicorn cadou craciun
Printesa Celestia Unicorn cadou Craciun

In cazul in care o ai deja pe printesa Celestia, dar doresti sa intregesti colectia de ponei, intreaga gama de personaje din My Little Pony o gasesti aici.

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu ofertele si promotiile magazinelor online din Romania.

Aceasta a fost Printesa Celestia, unicornul cadou de la Mos Craciun. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: