Există portofelul de damă perfect?

Există portofelul de damă perfect, care să arate bine, să aibă multe compartimente și neapărat ușor accesibile, să se potrivească la orice și să coste și puțin?

Portofelul perfect poate fi diferit în funcție de așteptările pe care le ai de la acest accesoriu atât de folosit și totuși atât de neglijat de către multe femei.

Dacă știi exact ce vrei de la un portofel, atunci poți să fii sigură că-l vei alege pe cel perfect pentru tine.

Vrei să fie frumos și ieftin? Alege un portofel de damă din piele ecologică sau din material textil cu un imprimeu ochios, o culoare îndrăzneață.

Ai multe carduri și vrei să le scoți ușor, fără să-ți strici manichiura și nervii atunci când le cauți? Alege un portofel cu multe compartimente pentru carduri, chiar un portcard cu compartimente plasticate, pentru acces mai ușor la banii virtuali :) .

Vrei un portofel clasic care să ți se potrivească la orice geantă și să arate impecabil mult timp? Optează pentru un portofel într-o culoare neutră: gri, bej, alb, negru, chiar și bleumarin. Și neapărat să fie din piele naturală.

Vezi cum să alegi modelul de portofelul perfect pentru tine în funcție de mărime, de compartimentare, de rezistență și culoare.

Citeam pe un blog de modă că merită să investești în accesorii. Adevarul e că și eu mă uit cu jind atunci când observ câte o doamnă cu o geantă care se vede din avion că este din piele naturală. Iar de bijuterii nu mai spun. Așa-i și cu portofelele de damă din piele naturală.

Chiar dacă pe moment prețul ți se pare un pic piperat, pentru că deh, pielea naturală e scumpă, se merită să investești într-un portofel de calitate.

Mai jos am făcut o selecție de portofele de damă din piele naturală, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România.

Portofele de damă din piele naturală

Dă click pe poze dacă te interesează mai multe detalii despre portofelele care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Portofel Hobo Alice
Portofel Hobo Alice

Portofel imprimeu sarpe
Portofel imprimeu șarpe

Portofel multicolor din piele naturala
Portofel multicolor din piele naturală

Prețurile portofelelor de damă din piele naturală din această selecție depășesc 150 de lei, dar printre ele se află și adevărate perle, best buys online, pentru care vei plăti mai puțin de 100 de lei. „Perlele” sunt și ele din piele naturală, nu doar suratele lor mai scumpe.

Portofel roz din piele naturala
Portofel roz din piele naturală

Portofel Liebeskind Berlin
Portofel Liebeskind Berlin

Portofel Ciclamino Nappa
Portofel Ciclamino Nappa

Portofel Gattinoni
Portofel Gattinoni

Portofel Francesca Moretti negru
Portofel Francesca Moretti negru

Portofel Tommy Hilfiger
Portofel Tommy Hilfiger

Portofel dama de piele Melusi
Portofel damă de piele Melusi

Portofel dama din piele Smi
Portofel damă din piele Smi

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de portofele de damă din piele naturală, modele la prețuri accesibile pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: