Plită încorporabilă Bosch – păreri după utilizare

Cu 2 zile înainte de Paște am terminat cu renovarea bucătăriei. Totul nou: mobilă, electrocasnice, chiar și aerul parcă s-a schimbat. Recunosc că îmi era un pic teamă să pregătesc de mâncare.

Dar mi-am luat inima în dinți, pentru că frica de a face foamea era mai mare decât cea de a murdări bucătăria. Și noi, toți cei 3 membri ai familiei, suntem mult mai amabili și mai binedispuși atunci când suntem cu stomacul plin :) .

Pentru electrocasnicele din bucătărie am vrut un singur lucru: să fie Bosch. Pentru că este un brand în care am încredere, pentru că zecile de review-uri citite despre electrocasnicele Bosch au fost pozitive.

Pentru plita încorporabilă am optat pentru un model pe gaz, din inox, ca să se asorteze cu frigiderul și cu toate celelalte electrocasnice și accesorii argintii din bucătărie.

Am cumpărat-o de la eMag, era cea mai bună ofertă de preț la momentul respectiv dintre toate magazinele online.

plita incorporabila bosch de unde o cumperi online

Specificații plită încorporabilă Bosch PBP6B5B80

  • este o plită pe gaz, cu 4 arzătoare;
  • are aprindere electrică;
  • butoanele de control sunt situate pe partea dreaptă;
  • are 2 suporturi din oțel emailat;
  • dimensiunile plitei sunt: 4.3 cm x 58 cm x 51 cm.

Am gătit la plita Bosch în fiecare zi. Am folosit toate ochiurile în același timp, deci s-a și murdărit. Am folosit tot arsenalul de oale, tigăi, grătare, chiar am făcut și mămăligă cu un ceaun clasic, pentru a-mi face o părere despre această plită încorporabilă Bosch.

pregatesc mamaliga pe plita incorporabila bosch

Ce îmi place la plita încorporabilă Bosch PBP6B5B80?

După cum am spus și mai sus am gătit pe plita Bosch cu toate ustensilele: grătar de aragaz, oale de toate mărimile, cratițe, tigăi, ceaun. Numai wok nu am folosit pentru că nu am, iar plita nu este prevazută cu astfel de ochi.

Să o luăm punctual:

  • grătarele sunt sigure, adică nu alunecă niciunul dintre vasele menționate mai sus de pe ea, chiar mi s-au părut mai stabile decât la aragazul Zanussi pe care îl foloseam înainte de renovare;
  • butoanele de control sunt foarte ușor de folosit și nu se sting oricât de mică ar fi flacăra;
  • plita s-a murdărit ca în orice casă în care se gătește. Dar am curățat-o imediat ce s-a terminat mâncarea și nu s-a zgâriat.

Cum curăț plita încorporabilă Bosch?

Cei care au electrocasnice din inox știu deja că se vede orice urmă, orice amprentă, orice picătură de apă. De aceea acestea par mai greu de întreținut decât aragazurile emailate. Și așa este. Mai jos îți explic cum curăț eu plita încorporabilă Bosch din inox.

Pasul 1: Atunci când are grăsime pe ea o curăț cu buretele, dar nu cu partea abrazivă.

Pasul 2: Folosesc o cârpă umedă pentru a limpezi suprafața de inox.

Pasul 3: Usuc plita cu un prosop de bucătărie care știu că nu lasă puf.

Trucul meu este să șterg câteva vase cu prosopul pentru a-l umezi foarte puțin și apoi îl folosesc pentru a usca plita. Și nu curăț niciodată plita atunci când ochiurile sunt fierbinți. Am încercat să o șterg și cu hârtie de bucătărie, dar tot un pic umezită, altfel lasă urme vizibile pe plită.

Pe scurt, sunt foarte mulțumită de plita încorporabilă Bosch. Ți-o recomand și ca brand, dar și ca model pentru că se întreține ușor, funcționează foarte bine și are un raport preț/calitate excelent.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile mele după utilizarea plitei încorporabile Bosch PBP6B5B80. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: