Perie Philips VisaPure – păreri după utilizare

Au trecut deja două săptămâni de când mi-am cumpărat și am început să folosesc zilnic peria pentru curățarea tenului Philips VisaPure SC5275/11.

M-am tot gândit dacă să-mi cumpăr peria Clarisonic Mia sau Philips VisaPure. O prietenă, care are deja modelul Clarisonic, m-a convins de beneficiile unei astfel de perii pentru curățarea tenului în profunzime.

Pe 30 decembrie am găsit peria Philips VisaPure la un preț foarte bun, cu 40% reducere, și mi-am dat comandă, de la eMag. Momentan nu mai este pe stoc, de aceea îți recomand încă două magazine online de unde o poți cumpăra, de aici și aici.

A doua zi, pe 31 decembrie, deși nu mă așteptam, m-a sunat curierul că are un colet pentru mine. Veselie maximă!

Ce conține Philips VisaPure SC5275/11

Philips VisaPure vine cu 2 perii, una pentru ten sensibil, una pentru ten normal, o husă pentru când o iei cu tine în concediu și un încărcător.

continut pachet perie philips visapure

Pentru a profita la maxim de beneficiile unei astfel de perii mi-am comandat separat și peria pentru exfoliere, pe care am găsit-o tot la ofertă aici.

perie exfoliere

De ce am ales o perie de curățat tenul?

Am tenul mixt, dar foarte sensibil. Orice cremă îmi pun pe față în 80% din cazuri fac iritație sau coșuri. După ani de teste am găsit un demachiant de la Vichy, dar și apa micelară de la Bioderma care nu mi-au afectat tenul.

Dar oricât de bine m-aș fi exfoliat și demachiat, după ce foloseam fond de ten aveam impresia că porii rămân tot încărcați și mult mai vizibili. Acest tip de perie cu rotații si vibrații promite curățarea tenului în profunzime.

Și acum să vedem dacă peria Philips VisaPure face ceea ce promite.

Peria pentru curățarea tenului Philips VisaPure SC5275/11 –  păreri dupa 2 săptămâni de folosire zilnică

Am folosit-o seara, la demachiere, și nu dimineața, cu peria pentru ten sensibil. Am udat peria cu apă călduță, am aplicat pe fața demachiant. Am împărțit tenul în 3 zone: zona T, obrazul stâng și obrazul drept.

Am folosit prima viteză, mi s-a părut mai gentilă cu tenul meu. Prima viteza  este specială pentru o curățare blândă și catifelată. Viteza a doua este folosită pentru o curățare confortabilă mai intensă.

Apoi cu mișcări ușoare, fără să apăs foarte mult, am curățat fața. Peria Philips Visapure are timer: câte 20 de secunde pentru fiecare zonă, apoi se închide 2 secunde pentru a te avertiza că este timpul să schimbi zona. După ce am terminat cu fața, am folosit-o și 40 de secunde pe zona gâtului.

perii Philips VisaPure

Rezultate după primele două săptămâni de folosire:

  • pielea mult mai fină. Atunci când îmi ating fața, aceasta este fină, ca și cum aș atinge mătase.
  • porii mai curați. Peria Philips VisaPure are tehnologie Dual Motion, adică se rotește și vibrează. Rotațiile le simt, vibrațiile nu prea. Poate și din cauză că nu apăs foarte tare pe perie. Am încercat să apăs mai tare, dar mi se părea că se prinde pielea în perie, nu prea mi-a plăcut ca experiență.
  • în prima săptămână mi-au apărut câteva coșuri pe față și pe gât, deși nu am adăugat nicun alt produs cosmetic în ritualul de curățare și hidratare. Le-am ignorat, cu greu, mai ales când mă aflam în fața oglinzii, și au trecut de la sine. În a doua săptămână au mai apărut câteva, dar mult mai mici, și mai rare. Deci pielea se obișnuiește cu peria.
  • după ce am folosit fond de ten, am curățat fața cu peria și mi-am simțit-o mult mai curată decât dacă m-aș fi demachiat normal.
  • cam la jumătate de oră după demachierea cu peria VisaPure îmi simt pielea că mă trage și o hidratez cu o cremă hidratantă de noapte sau cu o fiolă de acid hialuronic.
  • mi s-a părut un pic mai greu de folosit pe zona de lângă nas, dar dacă te strâmbi un pic, ajung perii și în zonele mai greu accesibile de pe față.
  • peria de exfoliere o folosesc o dată pe săptămână, tot cu demachiant. Deși am senzația că am nevoie de o cremă mai grasă după ce mă exfoliez, rezultatele sunt remarcabile. Nu mai simt pe piele cojițe, poate și datorită faptului că folosesc și capătul de curățare zilnic.
  • peria VisaPure este foarte ușor de folosit, nu se simte grea în mână, datorită formei nu alunecă, nici măcar în duș. (Am folosit-o doar o singură dată când făceam duș tocmai pentru a o testa dacă îmi alunecă din mână).
  • capetele se schimbă foarte ușor. După folosire le clătesc cu apă călduță, le șterg ușor de un prosop curat și le acopăr cu protecția, care este prevazută cu orificii pentru uscare și aerisire. Peria chiar se usucă în 24 de ore.
  • peria Philips VisaPure poate fi utilizată de aproximativ 30 de ori fără fir, apoi necesită o încărcare, care durează aproximativ 6 ore.

Pe scurt, sunt mulțumită de achiziție, pentru că am cumpărat-o la preț foarte bun, dar și pentru că în cazul meu dă rezultatele dorite. Chiar mi s-a spus că strălucesc și nu folosisem iluminator în acea zi :) .

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost impresiile după folosirea periei de curățare a tenului Philips VisaPure. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: