Peria rotativă Remington vs Peria rotativă Phillips

Ca mai toate femeile cu păr drept și fin mă confrunt cu problema aranjării acestuia în fiecare zi. De la coafor ies super aranjată, mi se pare că am par ca în reclamele tv. Problema apare când trebuie să-mi coafez parul acasă.

Având în prezent o tunsoare bob de lungime medie, părul se aranjează acceptabil două săptămâni după tunsoare. După această perioadă de timp vârfurile nu mă mai ascultă. Momentan am un uscător de păr cu o perie rotundă, care parcă nu mai face față.

Tot timpul am optat pentru aparate de coafat mai scumpe, pe care le-am considerat mai prietenoase cu părul meu deja foarte fin. De aceea m-am gândit că ar fi timpul să-mi cumpăr o perie rotativă de calitate.

Ca de obicei când vreau să-mi iau ceva pentru păr citesc tot ce apuc despre respectivele produse. Mă focusez pe păreri și review-uri ale celor care au deja periile pe care am pus ochii.

Dintre toate periile rotative pe care le-am analizat au rămas în top doar două: Remington Keratin Therapy Pro Volume & Protect AS8090 și Philips Dynamic Volume HP8654/00, 1000 W. Pentru că sunt o nehotărâtă din fire m-am gândit să fac o scurtă listă cu avantajele și dezavantajele fiecărei perii, poate reușesc să mă hotărăsc într-un sfârșit.

Peria rotativă Remington Keratin Therapy Pro Volume & Protect AS8090 – avantaje și dezavantaje

  • tehnologia cu cheratină care îmi protejează părul deja fin este un must-have pentru orice produs de coafare a părului.
  • are două trepte de viteză, deși pe cea mai rapidă nu o folosesc la niciun produs, nici măcar la uscătorul de păr.
  • are două perii incluse: una de 40 mm și una de 50mm. În funcție de lungimea părului, fiecare femeie poate avea un păr aranjat cu ajutorul acestei perii.
  • are buton de oprire pentru funcția de rotire. Mare plus atunci când ești la început și nu știi foarte bine să o folosești.
  • se poate folosi direct pe părul umed. Dar din toate tutorialele și review-urile citite am tras concluzia că părul trebuie ușor uscat, în proporție de 80%, și apoi îl coafezi cu peria rotativă. Eu cred că l-aș ține mai mult timp în prosop, tamponându-l ușor din când în când, în cazul în care timpul îmi permite, tocmai pentru a nu-l mai agresa cu căldura uscătorului.
  • prețul este unul acceptabil, depășește ușor 200 de lei. Cele mai bune prețuri la această perie Remington le-am găsit pe magazinul oficial Remington și pe eMag.

Peria rotativă Philips Dynamic Volume HP8654/00 – avantaje și dezavantaje

  • plăcile ceramice din turmalină protejează și revitalizează părul în timpul coafării.
  • ca și modelul Remington are două tipuri de perii: una de 50 mm și una de 30mm. Cu cea de 30mm poți face și onduleuri lejere, perfecte pentru o coafură văratică. Are perii retractabili, ceea ce este de foarte mare ajutor atunci când îți faci onduleuri.
  • periile se rotesc în ambele direcții, ceea ce presupune o utilizare mai ușoara, mai comodă.
  • perii ambelor accesorii de coafat sunt din păr natural de mistreț, un plus din punctul meu de vedere.
  • setarea „Care” asigură temperatura optimă de uscare și protejează împotriva supraîncălzirii. Părul se usucă tot repede, cu același flux de aer de putere dar la o temperatură constantă de îngrijire.
  • ca și pret, modelul Philips costă un pic mai mult decât cel Remington, dar nu cu foarte mult. Cele mai avantajoase prețuri pentru peria rotativă Phillips Dynamic Volume HP8654/00 le-am găsit la eMag.

Singurul dezavantaj pe care aceste două perii rotative îl au este mânerul destul de gros și presupun că și destul de greu, dar pentru o asemenea tehnologie ai nevoie și de un motor puternic, care nu poate să încapă într-un mâner subțire.

Din părerile celorlalte doamne și domnișoare care au achiziționat și probat deja aceste perii am înțeles că rezultatele deosebite ale coafurilor realizate te fac să te obișnuiești și cu mânerul și cu tehnica. Mai greu la început ce-i drept, dar practica te perfecționează.

Mai sunt câteva săptămâni de vară, deci părul meu va sta mai mult prins. Dar pentru începutul toamnei va trebui să mă hotărăsc pentru unul dintre cele două modele de perii rotative de mai sus. Revin cu feedback!

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și tendințele din fashion și home-deco precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de astăzi: avantajele și dezavantajele folosirii periilor rotative de ultima generație Phillips și Remington. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: