Peria rotativă BaByliss Intuitive – de unde o cumperi la reducere

Cauți o perie rotativă pentru păr lung? Nu vrei să ți se mai încurce părul și să ai o coafură impecabilă, ca la coafor, un păr sănătos și strălucitor în doar 20 de minute? Citește mai jos ce perie rotativă pentru păr lung să alegi.

Eu am părul fin, greu de aranjat, și mai greu de menținut coafura, deci momentul uscării părului acasă era un chin. Acum câteva săptămâni am primit cadou o perie rotativă Philips.

Pentru părul scurt mediu, ca al meu, un bob până la umeri, peria rotativă Philips face minuni. Dar pentru peria Philips voi scrie mai multe impresii, amănunțite, într-un alt post.

Fetele cu părul mai lung întâmpină greutăți în folosirea periei rotative Philips. Este prea grea, te dor mâinile, se încurcă părul, este mai greu de folosit.

De aceea fetelor cu părul lung le recomand peria rotativă BaByliss Intuitive AS570E. Ca și greutate este la fel cu cea Philips, dar pentru că are funcția de rotire intuitivă în funcție de înclinarea capului, nu mai există posibilitatea să greșești direcția și să ți se încurce părul. Și nici nu mai sunt timpi morți. Recunosc că și eu la părul meu de lungime medie mai greșesc direcția cu peria Philips, dar măcar nu se încurcă foarte tare.

Peria rotativă BaByliss Intuitive AS570E vine la pachet cu 2 capete rotative: unul de 50 mm cu peri naturali, cu înveliș ceramic, pentru a-ți proteja părul, și unul de 36 mm, tot cu peri naturali, dar fără învelișul ceramic protector.

Cele două sensuri de rotație permit periajul părului pe interior sau exterior, în funcție de coafura dorită.

Funcția ionică face ca părul să fie mai moale și mai strălucitor. Deci este o perie perfectă pentru doamnele și domnișoarele cu părul des, gros, rebel și fără strălucire. Dar și pentru cele cu păr fin, care se încurcă foarte ușor.

Ce mi s-a părut un plus la peria rotativă față de clasicele plăci de îndreptat părul? Faptul că părul arată la fel de îngrijit ca și în cazul în care îl aranjezi cu placa, dar are volum, nu are aspectul acela lins.

Pentru ca coafură să se mențină mai mult timp în stare impecabilă părul trebuie coafat întâi cu aer cald, la temperatura pe care o consideri sigură pentru părul tău și apoi cu aer rece, pentru ca coafura să se mențină. Dacă te usuci pe păr doar cu aer cald și apoi ieși din casă riști ca până la colțul blocului coafura să se strice, volumul să dispară.

Peria BaByliss Intuitive AS570E are această funcție de activare a aerului rece tocmai pentru a-ți asigura o coafură impecabilă mai mult timp.

Te-ai hotărât că peria rotativă BaByliss Intuitive AS570E ți se potrivește și o vrei în arsenalul tău de instrumente de coafat? Hai să vedem de unde o poți cumpăra la cele mai avantajoase prețuri.

De unde cumperi peria rotativă BaByliss Intuitive AS570E la preț avantajos?

Am găsit peria Babyliss la două magazine online: eMag și evoMAG.

Prețurile sunt similare, dar m-am gândit să ți le recomand pe amândouă pentru că am avut experiențe plăcute la cumpărăturile online de la fiecare dintre aceste magazine online. Și poate ai un voucher la unul dintre magazine și reușești să-ți cumperi peria la un preț și mai bun.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Aceasta a fost recomandarea zilei: peria rotativă BaByliss Intuitive AS570E, perfectă pentru coafarea părului lung. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: