Paturi etajate și supraetajate pentru camera copiilor

Camera copiilor pare foarte ușor de mobilat. Un dulap, un pat și mult loc liber pentru jocuri și jucării. Pe măsură ce copiii cresc spațiul din camera lor devine neîncăpător. Au nevoie și de birou și de o bibliotecă mică, de spații de depozitare pentru jucării.

O modalitate de a profita la maxim de spațiul din camera copiilor este un pat etajat, supraetajat, un mobilier modern de care pot beneficia atât frații/surorile dar și copiii singuri la părinți.

Pentru copiii paturile supraetajate înseamnă distracție, pentru părinți înseamnă organizarea eficientă a spațiului în cameră.

În funcție de câți copii împart camera sau dacă e vorba doar de un singur copil ai mai multe opțiuni în ceea ce privește alegerea paturilor supraetajate:

  • paturi etajate cu loc de joacă pentru copii mici
  • paturi etajate cu birou pentru școlari
  • paturi supraetejate pentru frații, surorile care împart aceeași cameră.

Am căutat astfel de piese de mobilier pentru camera copiilor și am selectat cele mai interesante și mai atractive modele de la magazinele online de profil.

#1 Paturi etajate cu loc de joacă pentru copii

mujo-paturi-etajate-cu-loc-de-joaca

M-a impresionat colecția de paturi supraetajate de la magazinul Somproduct, de unde am ales să-ți recomand aceste piese de mobilier pentru camera copiilor. Gama lor este diversificată ca modele și ca tip de lemn, paturile sunt doar din materiale de calitate, aprobate de UE, conform cu legislația în vigoare.

Am selectat în imaginea de mai sus doar câteva dintre modelele de paturi etajate cu loc de joacă. Vezi toată gama de paturi etajate cu loc de joacă.

Ce mi se pare interesant la aceste paturi este faptul că economisești o mulțime de loc. Patul ridicat sus îți dă posibilitatea să amenajezi un loc de joacă sub el, după cum se observă și din imagine. Ai la alegere paturi cu tobogan, paturi cu scăriță, modele colorate pentru băieți și fete, dar și din nuanțe neutre de lemn.

La această categorie de paturi etajate cu loc de joacă prețurile pornesc din jurul sumei de 890 lei și ajung până în jurul sumei de 2000 de lei.

#2 Paturi etajate cu birou pentru copii

În momentul în care copiii intră la școală și încep să aibă teme pentru acasă vei avea nevoie de un pat etajat cu birou pentru camera lor.

mujo-paturi-etajate-birou-incorporat-camera-copiilor

Vezi toată gama de paturi etajate cu birou încorporat.

În imaginea de mai sus am selectat doar 4 modele de paturi etajate cu birou încorporat, dar vei găsi mult mai multe modele, variate în funcție de culoarea lemnului, de structură și mărime, în funcție de nevoile copiilor și de spațiul alocat acestei piese de mobilier.

Prețurile pentru paturile supraetajate cu birou încorporat încep de la 2100 lei. Dacă faci un simplu calcul cu piesele de mobilier de care au nevoie școlarii în camera lor ajungi undeva în jurul sumei de 1800 lei, dar nu ai avantajul economisirii spațiului ca în cazul patului supraetajat cu birou încorporat.

#3 Paturi supraetajate pentru copii

mujo-paturi-supraetajate-camera-copiilor

Pentru frații și surorile care împart aceeași cameră un pat supraetajat este o modalitate eficientă de a profita de spațiu pe înălțime. Camerele din majoritatea apartamentelor sunt micuțe, iar dacă așezi 2 paturi ai ocupat deja mare parte din spațiul disponibil. Cu un pat supraetajat mai câștigi spațiu și pentru jucării, birou sau un colț pentru lectură.

Prețurile pentru paturile supraetajate din colecția Somproduct încep de la 1260 lei. Vezi toată gama de paturi supraetajate pentru camera copiilor.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de paturi etajate și supraetajate pentru camera copiilor. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: pinterest.com


Publicat

în

de către

Etichete: