Pantofi Steve Madden originali – de unde îi cumperi online

Cauți pantofi Steve Madden originali la magazinele online de încălțăminte din România? Atunci ai ajuns în locul potrivit.

Am o pasiune nebună pentru pantofii realizați impecabil, care nu rănesc piciorul, pe care nici nu-i simți chiar dacă îi porți multe ore la rând și pentru care nu trebuie să plătești mii de euro.

Așa că m-am gândit să îți recomand astăzi o serie de magazine de unde poți cumpăra online pantofi Steve Madden originali, pantofi care întrunesc toate calitățile pe care un pantof bun trebuie să le aibă.

Scurt istoric al brandului Steve Madden

Steve Madden a înființat brandul care îi poartă numele în 1990, pornind la drum cu 1000$, vânzând pantofi din portbagajul mașinii. A ajuns la vânzări de 1,4 miliarde dolari, cifră raportată în 2015. De la portbagaj la vânzări de miliarde nu e ușor. E chiar impresionant. Colecțiile Steve Madden cuprind întreaga gamă de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, precum și genți și accesorii din piele.

De ce a avut atât de mult succes încălțămintea Steve Madden?

Steve Madden este un vizionar, un designer care știe exact ce se poartă, știe exact ce tip de încălțăminte preferă femeile și o produce cu cele mai fine materiale, cu o atenție deosebită la detalii. Rezultatul: colecții de încălțăminte iubite și dorite de femei din lumea întreagă.

Încălțămintea Steve Madden o poți cumpăra din colecțiile denumite: Steve Madden, Steven by Steve Madden, Madden Girl, Freebird by Steven, Stevies, Betsey Johnson, Betseyville, Report Signature, Report, Big Buddha, Wild Pair, Cejon si Mad Love. Brandul are deschise magazine în peste 120 de locații în Statele Unite ale Americii și peste 250 de magazine în alte 60 de țări.

Magazine online de unde poți cumpăra online pantofi Steve Madden

În România poți cumpăra colecțiile de încălțăminte Steve Madden de la următoarele magazine online:

Dacă ești familiarizată cu comenzile online din afara României poți comanda pantofi Steve Madden de la următoarele magazine:

mujo-pantofi-steve-madden-romania-online

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de magazine online de unde poți cumpăra pantofi originali Steve Madden. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: